Ovaj oglas je istekao!

Prodaja, kuća, Premantura, Premantura, Samostojeća, 165m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Premantura, Medulin, Istarska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 96 puta
Šifra oglasa: 5908793

Cijena:
820.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 499,00 m²

Opširnije o oglasu

Prodaja, kuća, Premantura, Premantura, Samostojeća, 165m2
Istra, Premantura, prodaje se predivna novosagrađena vila modernog dizajna i kvalitetne izvedbe na atraktivnoj lokaciji, nadomak centra jednog od najpopularnijeg turističkog središta - Premanture.
Na najjužnijem dijelu Istarskog poluotoka, svega nekoliko minuta vožnje do popularnog parka prirode - RT KAMENJAK čija vas priroda i plaže neće ostaviti ravnodušnim.
Vila je sagrađena 2022.godine. Svaki detalj je pomno osmišljen, dizajnerski uređen i sva oprema je vrhunske kvalitete. Vila je neto površine 165 m2, dok je zemljište površine 499 m2.

Prizemlje kuće sastoji se od dnevnog boravka s lijepim kaminom i izlazom na terasu i vrt, opremljene kuhinje s blagovaonicom - open space koncept, toaleta, ostave, praonice, spavaće sobe s vlastitom kupaonicom i izlazom na vrt. Na katu se nalaze dvije spavaće sobe, svaka sa svojom en-suite kupaonicom i izlazom na terasu.
Kroz cijelu kuću provedeno je podno grijanje - dizalica topline, te se u svakoj prostoriji nalazi termostat za regulaciju temperature. Svaka soba ima klima uređaj.
U objektu se nalazi i smart home sustav.
Također, u objektu postoji i priprema za solarni sustav, kao i priprema za video nadzor.
Interijer je vrhunski uređen kvalitetnim namještajem koji je u cijeni.
Okućnica je kompletno ograđena i uređena;
obuhvaća travnjak sa sistemom automatskog navodnjavanja, nekoliko maslina i mediteranskog bilja, bazen od 24 m2 sa sunčalištem(priprema za grijanje sprovedena), poseban lounge kutak za uživanje, dodatan vanjski toalet, vrtna kućica za alat i opremu, punjač za električne automobile, tri popločena parkirna mjesta.

Super nekretnina za odmor ili za investiciju na svega nekoliko minuta vožnje do prvih plaža.

Bitni sadržaji poput restorana i marketa su na udaljenosti od 300 m.

Izlaz na autocestu - 12 km
Zračna luka Pula - 13 km