Prostrana apartmanska kuća s mediteranskim vrtom

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vir, Zadarska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 25.06.2024.
Oglas pregledan: 31 puta
Šifra oglasa: 5917366

Cijena:
800.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 851,00 m²

Opširnije o oglasu

Prostrana apartmanska kuća s mediteranskim vrtom
Kuća s četiri stana na Viru, 250m do mora

U mjestu Vir svega 250m do mora nalazi se samostojeća kuća ukupne stambene površine 271,41m2.

Smještena na parceli od 851m2, ova prostrana kuća nudi četiri zasebna stana.
Svaki od stanova sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaonice, otvorenog prostora kuhinje i dnevnog boravka koji vode na terasu s pogledom na more.

Unutrašnjost kuće obiluje ručno izrađenim namještajem od hrastovog drva, pružajući toplinu i autentičnost prostoru. Udobnost stanovanja osiguravaju klima uređaji, grijanje na lož ulje i solarni paneli na krovu za kontinuiranu opskrbu toplom vodom.

Osim funkcionalnosti, kuća se ističe visokokvalitetnim materijalima i detaljima, poput granitnih stepenica te čvrstog i očuvanog namještaja od punog drva. Posebna izolacija debljine 12 cm osigurava ugodnu klimu unutar prostora cijele godine.

U dvorištu se nalazi vrtna kućica površine 40m2, opremljena velikom zatvorenom peći za roštilj, dnevnim boravkom i spavaćom sobom pružajući dodatan prostor za opuštanje ili zabavu. Veliki roštilj na natkrivenoj terasi savršen je za uživanje u otvorenom prostoru.

Dvorište je uređeno popločanim stazama, zimzelenim biljkama i cvijećem s prostorom za izgradnju bazena čineći ovo mjesto idealnim za opuštanje i uživanje u mediteranskom stilu života.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga