Prostrana kuća na tri etaže s terasama u Selcu

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Selce, Crikvenica, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 25.06.2024.
Oglas pregledan: 64 puta
Šifra oglasa: 5917455

Cijena:
320.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Energetski certifikat: C
Ulica: Trg Palih Boraca
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 90,00 m²

Opširnije o oglasu

Prostrana kuća na tri etaže s terasama u Selcu
Jedinstvena obiteljska kuća u centru Selca

U samome srcu Selca, smjestila se šarmatna obiteljska kuća neto korisne površine cca 180 m2.
Ova nekretnina nudi savršen spoj tradicionalnog šarma i modernog komfora, a nalazi se na samo nekoliko koraka od mora, što je čini idealnom za ljubitelje morskog ambijenta i mediteranskog načina života.

Kuća se prostire na tri etaže, pružajući dovoljno prostora i privatnosti za sve članove obitelji.
U prizemlju se nalazi jedinstveni blagovaonski prostor, koji odiše autentičnim mediteranskim šarmom zahvaljujući kamenom svodu koji dominira prostorijom. Kamen, pažljivo obrađen i posložen, pruža osjećaj sigurnosti i povijesne vrijednosti, podsjećajući na starinske vinske podrume. Uz njega su i dvije potpuno opremljene kuhinje, hodnik, moderna kupaonica i manju ostava.

Unutarnje stubište vodi do prvog kata, gdje se nalazi natkrivena terasa idealna za jutarnju kavu ili večernje druženje. Na ovom katu nalaze se tri prostrane spavaće sobe, svaka sa svojim karakterom, te još jedna moderna kupaonica.

Drugi kat ove prekrasne kuće nudi dvije dodatne spavaće sobe, kupaonicu i pomoćnu kuhinju, savršenu za goste ili članove obitelji koji žele malo više privatnosti. Na ovom katu nalaze se i dvije terase koje su idealno mjesto za opuštanje. Na jednoj se može peći roštilj i otuširati pod vanjskim tušem.

Selce je poznato po svojim prekrasnim plažama i čistom moru, a kuća se nalazi u neposrednoj blizini svih glavnih sadržaja. U okolici se nalaze brojni restorani, kafići i trgovine, gdje se može uživati u lokalnoj kuhinji i kupovini. Blizina plaže Vela, samo nekoliko minuta hoda, čini ovu nekretninu savršenom za ljetne radosti.
Za one koji vole aktivan odmor, u blizini se nalazi Teniski klub Kvarner, a ljubitelji prirode mogu istraživati obližnje planinske staze i biciklističke rute. Crikvenica, popularno turističko odredište, udaljena je svega nekoliko kilometara i nudi dodatne mogućnosti za zabavu i rekreaciju.
Ova kuća u Selcu predstavlja jedinstvenu priliku za one koji traže savršen dom ili investiciju u prekrasnom mediteranskom okruženju.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga