Prostrana kuća s dvorištem i terasama, Tribunj, 166,66 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Tribunj, Vodice, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 01.06.2024.
Oglas pregledan: 291 puta
Šifra oglasa: 5891064

Cijena:
250.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 348,00 m²

Opširnije o oglasu

Prostrana kuća s dvorištem i terasama, Tribunj, 166,66 m2
Prostrana kuća s dvorištem i terasama, Tribunj, 166,66 m2

Šarmantna kuća smjestila se u mirnoj ulici u Tribunju, ukupne građevinske bruto površine 166,66 m². Kuća se proteže na dvije etaže, sastoji se od prizemlja i prvog kata, te nudi sve što je potrebno za ugodan i komforan život.

Prizemlje kuće uključuje prostran i svijetao ulazni predprostor, komforan dnevni boravak s blagovaonicom, opremljenu kuhinju, kupatilo sa svim potrebnim sanitarijama, te jednu spavaću sobu. Stepenicama se dolazi do prvog kata gdje se nalaze tri udobne spavaće sobe,. Dvije spavaće sobe imaju izlaz na vlastite terase s kojih se pruža pogled na more.

Kuća je opremljena sustavom centralnog grijanja, solarnim panelima za dodatnu energetsku učinkovitost, te klima uređajima u sobama I dnevnom boravku za maksimalnu udobnost. U dnevnom boravku nalazi se i peć na pelete koja pruža dodatnu opciju grijanja.

Dvorište kuće je privatno, uključuje ostavu i vanjski tuš. Kuća je udaljena oko pola kilometra od mora, a centar Tribunja dostupan je i pješice. Susjedstvo je mirno i ugodno.

Vlasništvo je uredno i bez tereta.

Prostorni položaj Tribunja veoma je povoljan za razvoj turizma, jer se nalazi u blizini nacionalnih parkova Krka i Kornati, parka prirode Vransko jezero, posebnog rezervata Prukljansko jezero i zaštićenog krajolika Donja Krka. Od kulturnih resursa uz povijesnu graditeljsku cjelinu Tribunja u neposrednoj blizini ističu se i povijesne urbane cjeline Vodica, Šibenika i Skradina, te značajna arheološka područja u skradinskom području. Geografski položaj i posebnosti kopnenog i poluotočnog dijela stare jezgre sadržajem udovoljavaju svim potrebama stanovnika.

Naselja u blizini: Pirovac, Tisno
Gradovi u blizini: Vodice, Šibenik

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga