Pula, Filipana, prekrasna novouređena vila s pogledom na Učku

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Filipana, Marčana, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas je aktivan od 14.05.2024.
Oglas pregledan: 184 puta
Šifra oglasa: 5869509

Cijena:
638.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 129,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 675,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Filipana je maleno naselje smješteno 8 km sjeverno od Marčane, sagrađeno na temeljima prapovijesne gradine, odnosno rimskog naselja. Upravo ovim je krajem prolazila tada poznata antička cesta od Pule pa prema Liburniji, a Filipana je u to davno doba imala dvojaku i značajnu ulogu.
Na idiličnom položaju, okružena livadama, idealna za šetnje prirodom s pogledom na Učku smjestila se prekrasno novoizgrađena vila netto površine 129 m2, na parceli ukupne površine od 675 m2.
Vila raspolaže prostranim dnevnim boravkom sa kuhinjom i blagovaonicom - open space koncepta, tri spavaće sobe od kojih dvije imaju vlastite kupaonice te zasebnom kupaonicom kod predulaza.
Ova vila kombinira eleganciju i praktičnost u savršenom skladu i pravo je otkriće oaze luksuza i udobnosti. Velike staklene stijene omogućavaju obilje prirodnog svijetla u unutrašnjosti, stvarajući ugodan ambijent za uživanje. 
Uz prostranu okućnicu, uživajte u privatnosti na terasi s pogledom na dvorište ili se pak osvježite u bazenu koji se smjestio uz natkrivenu terasu, gdje dodatno dopridonosi sunčalište i ljetna kuhinja s roštiljem, pružajući zonu komfora tijekom ljetnih večeri.
Osim što nudi privatnost i mir, opremljena je modernim sustavom grijanja - postavljena je prva faza podnog grijanja u cijeloj kući, klima uređajima u svakoj prostoriji, te grijalice u kupaonicama. Tu je još i videoparlafon, kamere oko cijele kuće, sustav za navodnjavanje travnjaka, 2 parking mjesta u dvorištu i još nudi mogućnost parkinga na putu koji je dio parcele, te priprema za električno punjenje automobila.
Nekretnina se prodaje kompletno namještena i opremljena kao i na slikama.
Lokacija, struktura i udobnost čine ovu nekretninu idealnom prilikom za miran obiteljski život ali isto tako i uspješan turistički najam.
Vlasništvo je uredno, bez ikakvih tereta, uporabna dozvola ishodovana.
Mogućnost kupnje na kredit!
Za više upita stojimo Vam na raspolaganju!
 
 
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga