Pula, kamena Vila s prekrasnim dvorom i bazenom, #prodaja

Lokacija  Veruda, Pula, Istarska

Telefon  098/946-8603

Oglas je aktivan od 09.05.2024.
Oglas pregledan: 196 puta
Šifra oglasa: 5862618

Cijena:
1.000.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 200,00 m²
Broj soba: 8 i više
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.055,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 5
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

Na ekskluzivnoj poziciji, na samo nekoliko koraka od idiličnih plaža i popularnog šetališta, očekuje vas jedinstvena prilika - prekrasna kuća smještena na prostranom zemljištu. Izvorno izgrađena 1976. godine, s suptilnim osvježenjem 2011. godine, ova nekretnina nudi raskošan životni prostor.

Prizemlje kuće nudi praktičnost s dvije garaže, jedna od njih povezana s elegantnim stanom. Stan na prizemlju nudi udobnost s dvije spavaće sobe, prostranim dnevnim boravkom, modernom kuhinjom, kupaonicom i zasebnim WC-om. Prostrana terasa, savršena za druženje, povezana je s prekrasnim dvorištem i bazenom. Bazen, opremljen kliznom kupolom za uživanje tijekom cijele godine, dodaje dodatnu razinu luksuza.

Na prvom katu nalazi se prostran stan s četiri udobne spavaće sobe, kuhinjom, blagovaonicom, dnevnim boravkom te WC-om i kupaonicom. Velika terasa pruža pogled na okolni krajolik, stvarajući savršeni prostor za opuštanje.

Ova nekretnina je savršeno pozicionirana u blizini mora, luke, trgovina i drugih sadržaja. S obzirom na svoju poziciju i prostranost, ova kuća predstavlja izvanrednu priliku za obiteljski dom ili investiciju u turizam.

Šifra objekta: K-813

Energetska klasa: A

Kontakt: Andrej Del Treppo, [email protected], +385 98 946 8603

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga