PULA, MARČANA - kuća za život ili turizam

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peruški, Marčana, Istarska

Telefon  091/622-8062, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 25.09.2024.
Oglas pregledan: 72 puta
Šifra oglasa: 6119124

Cijena:
400.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 117,00 m²
Broj soba: 6
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 886,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Roštilj
Dodatno
Garaža
  • Natkriveno parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

PULA, MARČANA - kuća za život ili turizam

Pula je najveći grad Istarske županije smješten na jugozapadnom području impresivnog pejzaža Istarskog poluotoka te ga odlikuje zanimljiva kulturno-povijesna baština, prekrasna priroda i duge plaže koje oduzimaju dah. Grad se razvio dijelom ispod, a dijelom na sedam brežuljaka: Monte Zaro, Monte Serpente, Monte Ghiro, Monte Magno, Monte Paradiso, Monte Rizzi i Monte Vidal. Prevladava umjereno topla klima blagih zima i toplih ljeta stoga je idealno mjesto za potencijalne vlasnike nekretnina koji će u njima moći uživati tijekom cijele godine.

Gotovo 360 tisuća turista s razlogom je prošle godine izabralo Pulu kao svoju turističku destinaciju. Taj razlog su iznimne kulturne znamenitosti, prekrasno čisto more, izvrsni smještaj, velik broj kulturnih manifestacija i zabavnih događaja. Pula je idealno mjesto za ljude željne raznolikih aktivnosti. Grad i okolicu možete istražiti biciklom bez obzira na doba godine. Biciklirajte na jednoj od mnogobrojnih uređenih staza i naučite mnogo o samom gradu i njegovoj okolici. Krenite stazom gladijatora, upoznajte šarmantni ribarski gradić Fažanu ili skrenite na stazu orhideja otkrivajući mnoge egzotične biljke. Ukoliko ste obožavatelj istraživanja morskih dubina podmorje u okolici Pule prava je poslastica za vas. Doživite bogati biljni i životinjski svijet, tajanstvene špilje i tunele, podvodne stijene i brodske olupine. Surferi i oni koji to žele postati imaju priliku posjetiti centar Premanturu i doživjeti vjetrove i valove na prekrasno uređenom području gdje ih čekaju iskusni treneri surfanja. Za ljude žedne adrenalina Pula nudi sasvim neobičan pogled iz zraka u panoramskom letu - beskrajni zeleni brežuljci, nepregledni maslinici, srednjovjekovni gradići, plave uvale i borovima prekriveni otoci. Ukoliko vam to nije dovoljno, karting staza u Puli Green Garden nudi vožnje različitih razina kako biste ispunili svoju potrebu za adrenalinom.

U mjestu Peruški, koje je udaljeno samo 20km od grada Pule, a također i u blizini mora, nalazi se obiteljska kuća, koja može služiti i za život i za turistički najam, ali i kombinaciju oba, s obzirom da se kuća sastoji od dva odvojena stana na dva kata. Kuća se nalazi na predivnoj parceli sa maslinjakom površine 400m2, pri čemu je moguća preparcelirati i kupiti kuću sa 600m2 okućnice ili odvojeno maslinjak od 400m2. Kuću je potrebno adaptirati, u smislu obrade fasade, bez značajnijih financijskih investicija odmah je useljiva za život i/ili najam.

Izvrsna prilika za obiteljski život ili turizam u mirnom kraju Istre, blizu Pule, ali i prekrasnih uvala!

Za sve dodatne informacije i/ili pitanja stojim Vam na raspolaganju.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 33356

DUX Rijeka
Mob: +385 91 622 8062
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga