Pula, Štinjan, kuća sa 3 stambene jedinice i pogledom na Brijune

INVESTA d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Štinjan, Pula, Istarska

Telefon  052/330-033, 091/506-0500

Oglas je aktivan od 15.09.2023.
Oglas pregledan: 482 puta
Šifra oglasa: 5425505

Cijena:
675.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: kuća u nizu
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 340,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 2007
Energetski certifikat: U izradi
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 400,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Prodaje se kuća u turističkom mjestu Štinjan nadomak Pule i Fažane. Udaljena je svega 500 m od mora i uređenih plaža koje su povezane dugačkom šetnicom uz more s obližnjim turističkim mjestima. Lokacijska povezanost sa svim važnijim sadržajima čini ju lako dostupnom.
Kuća se sastoji od dva apartmana u prizemlju i dvoetažnog stana na prvom i drugom katu. Stanovi su etažirani i imaju zasebna brojila struje te zajedničko brojilo vode.Prvi apartman u prizemlju ima površinu 44 m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, spavaće sobe te kupatila. Ovaj apartman ima izlaz na terasu, idealnu za opuštanje i uživanje u prekrasnom okruženju.
Drugi apartman ima površinu 35,89 m2 te se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaone, spavaće sobe i kupatila.
Dvoetažni stan prostire se na ukupno 256 m2. Na prvom katu nalaze se ulazne stepenice, predsoblje, prostrani dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica, radna soba, kupatilo, stepenište, terasa s predivnim pogledom te garaža koja je povezana s kućom. Drugi kat sastoji se od predsoblja, kupatila, tri spavaće sobe, dvije garderobe te dvije terase. Sa terasa se pruža prekrasan pogled na more i Brijunsko otočje. 
U sklopu kuće nalazi se i podrum od cca 60m2 koji je trenutno u funkciji teretane.
 
Kuća je opremljena visokokvalitetnom aluminijskom stolarijom sa električnim podizačima roleta, klima uređajima te centralnim grijanjem na plin. Također je postavljena demit fasada od 10 cm.
 
Ova kuća, zbog svega navedenog, pruža izvrsnu priliku za miran obiteljski život u prekrasnom okruženju s pogledom na more ili za najam u turizmu.
 
 
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga