Pula, Veruda, prekrasna renovirana villa na top lokaciji #prodaja

Lokacija  Veruda, Pula, Istarska

Telefon  091/900-6656

Oglas je aktivan od 18.06.2024.
Oglas pregledan: 258 puta
Šifra oglasa: 5910613

Cijena:
1.290.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 326,00 m²
Broj soba: 8 i više
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 182,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Prodaje se austrougarska villa, kompletno adaptirana, na savršenoj lokaciji, u slijepoj ulici na Verudi.
Veoma komforna, prepoznatljivih visokih stropova i vrata, odličnog tlocrtnog rasporeda, a obuhvaća ukupnu površinu od 144 m2.
Sastoji se od prizemlja, gdje se nalazi igraonica sa biljarom i relax zona, wellness prostor gdje je smještena sauna (finska i infracrvena), mali vinski prostor, soba za trening (gym) i toalet.
Unutarnjim stubištem koje je autentično i prepoznatljivo po kamenim stepenicama prilazi se visokom prizemlju gdje su se smjestile dvije "en suite" spavaće sobe te open space kuhinja s otokom, blagovaonica s pogledom na vanjski bazen i komotan dnevni boravak. Na prvom, ujedno i zadnjem katu nalazimo predsoblje koje nas vodi u još dvije "en suite" spavaće sobe, svaka s izlazom na veliku terasu koja se prostire uzduž cijelog prednjeg pročelja ville, a koju krasi panoramski pogled na Učku i Pulski zaljev.

Na okućnici od 182 m2 smjestio se bazen sa automatskim solnim kloriranjem i protustrujnim tokom za plivanje, sunčalište i parking za tri vozila.
Ova unikatna nekretnina je kompletno namještena i kao takva se prodaje, opremljena sa pet klimatskih jedinica, postavljeno podno grijanje na toplinsku pumpu, također postoji i kamin kao dodatni izvor grijanja, elektronsko otvaranje i zatvaranje kapije, video nadzor, unutarnja i vanjska stolarija je drvena a rolete su aluminijske, postavljena unutarnja izolacija, svaki detalj je pomno biran prilikom obnove te su se koristili kvalitetni materijali (keramika, pločice, stolarija, namještaj).

Ova nekretnina, što zbog svoje idealne lokacije, također sačuvane autentične estetike kombinirane modernim dizajnom i funkcionalnošću, predstavlja idealnu priliku za život, ali isto tako savršena za najam.
Svakako vrijedna pažnje.

Šifra objekta: K-824

Energetska klasa: A+

Kontakt: Ivana Popović, [email protected], +385 91 900 6656

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga