RAB,SUPETARSKA DRAGA - Vila 50 metara od mora

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Supetarska Draga, Rab, Primorsko-goranska

Telefon  092/106-5592, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 07.12.2023.
Oglas pregledan: 460 puta
Šifra oglasa: 5555750

Cijena:
569.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 167,00 m²
Broj soba: 8 i više
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 796,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

RAB,SUPETARSKA DRAGA - Vila 50 metara od mora

Otok Rab smješten u Kvarnerskom zaljevu u sjevernom Jadranu pravi je raj za ljubitelje prirode i autentičnog otočkog ugođaja. Njegovu bezvremenu ljepotu prepoznali su davnih dana i Rimljani nazvavši ga Felix Arba ili Sretni Rab.
I danas posjetitelje privlači čudesna priroda otoka - od brojnih pješčanih plaža na poluotoku Lopar i zadivljujućih skrovitih uvala na poluotoku Kalifront do očuvanih šuma hrasta crnike, plodnih dolina i stjenovitog planinskog vrha Kamenjak koji zimi štiti od bure.

Ova predivna, novosagrađena kuća, pružit će vam savršeno utočište za odmor, jednako ljeti kao i zimi. Ljupki spoj rustikalnog i modernog interijera u koji su vlasnici uložili puno ljubavi i truda, s brojnim umjetničkim predmetima, pokazat će vam da je ova vila puno više od obične kuće za odmor.

Prostire se na 150 m2, a sastoji se iz prizemlja, prvog kata i potkrovlja.
Prizemlje kuće uređeno je u rustikalnom stilu, sastoji se od monovolumenske prostorije s moderno opremljenom kuhinjom, dnevnim boravkom s kaminom i kutkom za odmor, te blagovaonicom i kupaonicom s tušem.

U prizemlju se nalazi i kutak za blagovanje na otvorenom, a ukoliko poželite napraviti roštilj ili peku, na raspolaganju vam je jedinstveni kamin u vanjskom dijelu kuće.

Na prvom katu nalaze se tri spavaće sobe te dvije moderno uređene kupaonice s ravnim tušem. Sve tri sobe su opremljene udobnim bračnim krevetima visoke kvalitete, hrvatskog renomiranog proizvođača.

U potkrovlju se smjestila prostrana soba s dva twin kreveta i kutkom za odmor, koja ima izlaz na veliku terasu površine 25 m2 i s koje se pruža pogled na predivno plavetnilo Kvarnera i obližnje otoke.
Terasa je opremljena lounge garniturom za sjedenje i ležaljkama za sunčanje, što će ovu terasu učiniti omiljenim mjestom boravka tijekom cijelog dana, ujutro za ispijanje prve jutarnje kave, danju za sunčanje, a navečer za uživanje pod zvijezdama.

Idealna nekretnina za turistički najam ili obiteljski život.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 26155

Stefani Kapel
Agent s licencom
Mob: +385 92 106 5592
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga