RENOVIRANA ISTARSKA KAMENA KUĆA SA VRTOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 26.08.2024.
Oglas pregledan: 273 puta
Šifra oglasa: 6079800

Cijena:
320.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Stambena površina: 150,00 m²
Broj soba: 2
Godina izgradnje: 1930
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 80,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

Fažana je prelijepo malo ribarsko mjesto koje se nalazi na jugozapadu Istre vizavi Nacionalnog parka Brijuni, te u zadnjih nekoliko godina slovi kao jedna od top turističkih destinacija u Hrvatskoj, samim time mami veliki broj posjetitelja, a isto tako je pogodno za investicije sa kratkim vremenskim povratom.

Nedaleko od Fažane smjestila se ova moderno - rustikalna renovirana kuća ukupne površine 150 m2. Prostire se na dvije etaže. U prizemlju kuće nalazi prostrani dnevni boravak sa opremljenom kuhinjom i blagovaonicom u kojoj se nalazi masivni stol od punog drveta sa izlazom na natkrivenu terasu i vrt koji je površine cca 80 m2. U prizemlju je također i kupaonica i još jedna pomoćna prostorija koja se može prenamjeniti u spavaću sobu ili pak manji studio apartman sa zasebnim ulazom. Podovi su ručno rađeni od tavelica, dok su na gornjem katu drveni podovi. Stepenice su betonske te se mogu dovršiti postavljanjem keramike, kamena itd. Na katu kuće se nalaze dvije izuzetno prostrane spavaće sobe od kojih je u jednoj u zidu postavljen sef, kupaonice i prostrana terasa sa pogledom na vrt. Zidovi kuće su kamen, a drvena krovna konstrukcija je rađena na novo sa tavelicama i gredama. Nekretnina posjeduje hidroizolaciju i opremljena je novom drvenom stolarijom sa dvoslojnim staklom i drvenim škurama, dok je sustav grijanja i hlađenja reguliran putem tri jedinice klima uređaja (u svakoj sobi po jedna). Kuća posjeduje dva parkirna mjesta te odvojeno brojilo struje.

Nekretnina koja je izuzetno atraktivna i zanimljiva te opremljena u rustikalnom stilu sa detaljima drveta i kamena pruža mogućnostuživanja u istoj u smislu obiteljskog života zbog blizine svih popratnih sadržaja za život kao i predivnih plaža, te sukladno želji istog nudi mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja iste, te bržem povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga