Renovirana kuća prvi red do mora, Seget Vranjica, Trogir

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Seget Vranjica, Seget, Splitsko-dalmatinska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 25.06.2024.
Oglas pregledan: 40 puta
Šifra oglasa: 5917395

Cijena:
1.493.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 400,00 m²

Opširnije o oglasu

Renovirana kuća prvi red do mora, Seget Vranjica, Trogir
Renovirana kuća prvi red do mora, Seget Vranjica, Trogir

Kuća se smjestila u prvom redu do mora u manjem mjestu pokraj Trogira odnosno Seget Vranjicu.

Nekretnina je na 3 etaže :

Svaka etaža je u naravi jedan apartman.

Prva etaža je apartman koji se nalazi u prizemlju te se sastoji od dnevnog boravka s blagovaonicom, spavaćom sobom, walk in ormarom, toalet i velikom prostranom terasom.

Druga etaža odnosno drugi apartman se nalazi na prvom katu te se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinjom, blagovaonicom, tri spavaće sobe, kupaonice, toaleta i dvije terase.

Treća etaža odnosno treći apartman se nalazi u potkrovlju te se sastoji od dnevnog boravka s blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonicom, toalet i dva balkona.

Svaki apartman ima zaseban ulaz, a kuća ima ukupno tri parking mjesta.

Ova nekretnina ima veliki potencijal zahvaljujući svojoj nedavnoj renovaciji, atraktivnoj lokaciji i neposrednoj blizini mora. Može se koristiti kao kuća za odmor ili kao investicija za turistički najam.

Uz izvrsnu poziciju i kvalitetnu obnovu, ova kuća predstavlja idealnu priliku za one koji traže miran obalni dom ili profitabilnu investiciju u turizmu.

Seget Vranjica je šarmantno malo mjesto smješteno na obali Jadranskog mora, samo nekoliko kilometara od povijesnog grada Trogira. Poznato po svojoj mirnoj atmosferi, prekrasnim plažama i kristalno čistom moru, idealno je za one koji traže opuštajući odmor. Seget Vranjica nudi autentično dalmatinsko iskustvo s brojnim restoranima koji poslužuju svježe morske plodove i lokalne specijalitete. Blizina Trogira omogućava lako istraživanje kulturnih i povijesnih znamenitosti, dok se ljubitelji prirode mogu uživati u brojnim šetnicama i biciklističkim stazama u okolici.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga