Rustikalna kamena vila sa panoramskim pogledom na more

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Crikvenica, Primorsko-goranska

Telefon  098/973-6012, 051/633-700

Oglas je aktivan od 20.08.2024.
Oglas pregledan: 128 puta
Šifra oglasa: 6072925

Cijena:
1.900.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 200,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.200,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

Prodaje se predivna rustikalna kamena vila na unikatnoj poziciji u okolici Crikvenice, koja spaja mediteranski stil sa luksuznim načinom života.

Ova izuzetna vila površine cca. 200 m2 se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, sa izlazom na predivnu natkrivenu terasu i uređenu okućnicu. Vila raspolaže sa četiri spavaće sobe, dvije na prizemlju i dvije na katu, a svaka ima svoju vlastitu kupaonicu.

Na terasi ove mediteranske vile se nalazi sve što Vam je potrebno za savršeno opuštanje, druženje i uživanje. Bazen od čak 35 m2 obložen keramikom je dodatno opremljen grijanjem i elektrolizom vode, a za one koje uživaju u masažama nalazi se i jacuzzi za 6 osoba. Oko bazena se nalazi sunčalište sa ležaljkama, a pod natkrivenom terasom se smjestio vanjski stol za jelo od slavonskog hrasta te zidani kameni roštilj.

S obzirom na svoju fenomenalnu lokaciju, možete uživati u privatnosti, prirodi i panoramskom pogledu na more, a prve plaže su udaljene samo nekoliko minuta sa automobilom.

Vila ima potpuno ograđeno dvorište od cca. 1200 m2, a na njoj se smjestila i garaža površine 36 m2 sa dva parkirna mjesta.

Iako rustikalnog dizajna, vila je izgrađena 2024. godine, sa kvalitetnim istarskim kamenom Kanfanar. Spajajući mediteran i luksuz, opremljena je modernim namještajem, klimatizacijskim sustavom, podnim grijanjem i dizalicom topline, a za romantične večeri postoji i mogućnost grijanja na kamin.
Ova vila je izuzetna prilika za vlastitu oazu luksuznog mediterana ili za investiciju u turizam na Jadranu.


SAŽETAK:
- rustikalna kamena vila
- stambena površina 200 m2
- površina okućnica 1200 m2
- 4 spavaće sobe sa 4 kupaonice
- bazen sa grijanjem i elektrolizom
- garaža sa dva parkirna mjesta
- panoramski pogled


Crikvenička rivijera proteže se duž istočne obale Kvarnerskog zaljeva. Regija je popularno odredište za odmor za mnoge koji traže mir i tišinu s jedne strane i zabavu i rekreaciju s druge strane.
Turizam na Crikveničkoj rivijeri ima dugu tradiciju, još od 19. stoljeća ovdje su ljetovali aristokrati. Cijela regija ima ugodnu mikroklimu, prekrasnu prirodu, čisto more i dobru gastronomsku ponudu, zbog čega nije začuđujuće što je još uvijek popularna među turistima.


ID KOD AGENCIJE: SH1908

CASA DE MAR NEKRETNINE d.o.o.
Mob: +385 98 973 6012
Tel: +385 51 633 700
E-mail: [email protected]
www.casademar.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga