SAMOSTOJEĆA PRIZEMNICA NA MIRNOJ I TRAŽENOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 345 puta
Šifra oglasa: 5796806

Cijena:
363.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 75,00 m²
Broj soba: 2
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 300,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Medulin je naselje i općina u Istarskoj županiji, smješten na jugu istarskog poluotoka i nalazi se oko 8 kilometara jugoistočno od Pule. Zanimljivost o Medulinu je da spada među najvažnija turistička odredišta Istre s bogatom ribarskom tradicijom.

Upravo u Medulinu se nalazi ova samostojeća prizemnica površine 75m2, na zemljištu ukupne površine 300m2. U kući se nalaze 2 spavaće sobe, kupatilo s wc-om, dnevni boravak, kuhinja i terasa. Vanjski dio kuće sadrži terasu, dvorište, 3 parkirna mjesta te nastrešnicu na kojoj postoji mogućnost izgradnje još jedne terase s poogledom na more. Ova nekretnina je opremljena s dvije jedinice klima uređaja s kojima se regulira grijanje i hlađenje te za budućeg kupca postoji i mogućnost grijanja na drva ili peleta. Nekretnina se također prodaje namještena.

Ova nekretnina nudi sve što biste poželjeli u mirnom mediteranskom okruženju, bilo da tražite obiteljski dom ili idilično mjesto za bijeg od svakodnevnog stresa. Ne propustite priliku postati vlasnikom ove čarobne prizemnice i uživati u blagodatima prirode i ljepotama Medulina. Slobodno nas kontaktirajte za više informacija ili dogovor za razgledavanje.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:

Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga