SAMOSTOJEĆA PRIZEMNICA NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Žminj, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 240 puta
Šifra oglasa: 5796805

Cijena:
519.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 180,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2023
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život te pruža mnoge prirodne lijepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom. U samom centru Istre okružen zelenilom i bogatim plodnim poljima smjestio se Žminj.

U neposrednoj blizini općine Žminj u sklopu manjeg naselja smjestila se ova predivna samostojeća prizemnica na velikoj okućnici. Ukupna površina okućnice je 928 m2, dok je površina kuće 180 m2. Prostrani osunčani dnevni boravak je otvorenog tipa zajedno sa prostorom za ručavanje i kuhinjom. Kuća također ima tri spavaće sobe i tri kupaonice, spremište, tri natkrivene terase, bazen. Sustav grijanja i hlađenja je reguliran sa četiri uređaja klima jedinice, a u kući je sprovedeno podno grijanje, postoji mogućnost grijanja na drva. Tijekom izgradnje nekretnine obraćala se pažnja na uporabu vrste materijala te je termo izolacija 10 cm, a krovna izolacija 20 cm. PVC stolarija je dvoslojna sa 7 plinskih komora - salamander. Nekretnina se prodaje sa svim namještajem i kućanskim aparatima.

Navedena kuća predstavlja veoma atraktivnu nekretninu na mirnoj lokaciji, te zbog svoje površine, prostrane okućnice i opremljenosti kuće pruža budućem kupcu veliku mogućnost uživanja u istoj u smislu obiteljskog života te sukladno želji istog nudi mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja iste, te bržem povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga