SAMOSTOJEĆA PRIZEMNICA SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  091/640-7000

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 294 puta
Šifra oglasa: 5795407

Cijena:
490.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 104,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 1970
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Fažana je ribarsko mjesto na jugozapadnoj obali istarskog poluotoka,nadomak Pule, polazna luka za otočje Brijuni-nacionalni park te je idealna za odmor i rekreaciju s puno ponuđenih sadržaja.Obitelji s djecom pronaći će lijepo uređene plaže i parkove za igru, rekreativci sportske sadržaje, ljubitelji dobre hrane brojne restorane, a zaljubljenici u prirodu predivnu šetnicu uz more gdje će svi uživati u zalascima sunca i morskome zraku.

U samom centru Fažane, na svega 200 metara od mora i prvih plaža smještena je samostojeća kuća (prizemnica) sa okućnicom na odličnoj lokaciji.

Kuća je tlocrtne površine 104 m² sa okućnicom od 396 m² i sastoji se od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaone, kuhinje, ostave. Također, uz kuću se veže drvarnica, ljetna kuhinja, konoba sa kupaonom te garaža. Okućnica je prostrano uređena i ograđena sa puno zelenila. Kroz konobu se stepeništem dolazi na terasu sa koje se pruža predivan pogled na more i otočje Brijuni.

Kuća je namještena svim potrebnim namještajem te se kao takva i prodaje. Sadrži klimu te kalijevu peć u dnevnom boravku i useljiva je odmah. Po željama novog vlasnika postoji mogućnost nadogradnje P + 2 kao i mogućnost izgradnje bazena, jer prostora ne nedostaje.

Nekretnina je idealna za one koji vole blizinu mora i ljetne vreve, a opet da su dovoljno daleko da mogu pronaći svoj mir, tišinu i povezanost prirodom.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385916407000
[email protected]
Giuseppe Janko
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga