Selce - Kuća s okućnicom i pogledom na more

Relax nekretnine d.o.o (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Selce, Crikvenica, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/883-3322, 051/333-888

Oglas je aktivan od 19.06.2024.
Oglas pregledan: 72 puta
Šifra oglasa: 5911642

Cijena:
639.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 140,00 m²
Broj soba: 7
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 380,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 5
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Vrtna kućica
  • Roštilj
Dodatno
Grijanje
  • Peć na drva
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Kabelska televizija
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

Prodaje se prekrasna kuća u Selcu, u gradu Crikvenici, s ukupnom stambenom površinom od 140 m² i prostranom okućnicom od 380 m². Smještena u mirnom dijelu mjesta, ova kuća pruža savršenu oazu mira i privatnosti, uz prekrasan pogled na more koji će vas očarati svaki put kad bacite pogled kroz prozor.

Kuća se proteže na dvije etaže, povezane vanjskim stubištem, koje pruža dodatnu funkcionalnost. Prizemlje je savršeno za goste ili za iznajmljivanje, jer se sastoji od studio apartmana i jednog apartmana s jednom spavaćom sobom, oboje s direktnim izlazom na uređenu okućnicu. Zamislite jutarnju kavu ili večernji čaj u ovoj mirnoj oazi, okruženi zelenilom.

Na katu se nalazi prostrani stan koji se sastoji od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna dječja, ali pruža dovoljno prostora za cijelu obitelj. Otvoreni koncept dnevnog boravka i kuhinje stvara osjećaj prostranosti i povezanosti, idealan za obiteljska okupljanja i druženja. Dva balkona na katu omogućuju uživanje u panoramskom pogledu na more, pružajući savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u zalascima sunca. Nekretnina također ima vanjski tuš u okućnici, što je savršeno za osvježenje nakon dana provedenog na plaži.

Kuća je adaptirana 2018. godine i prodaje se djelomično namještena, što novim vlasnicima ostavlja mogućnost da je dodatno prilagode svojim željama i potrebama. Opremljena klima uređajima, ova kuća osigurava ugodan boravak tijekom cijele godine.

Okućnica ove nekretnine je prava zelena oaza s dodatnim sadržajima koji uključuju vrtnu kućicu i roštilj, savršeno mjesto za ljetne večeri provedene u društvu prijatelja i obitelji. Parkirno mjesto za pet automobila je rijetkost u Selcima, što ovu nekretninu čini još atraktivnijom. Postoji i mogućnost izgradnje bazena, čime biste dodatno obogatili svoj vanjski prostor.

Lokacija kuće je idealna - samo 280 metara pješice do mora i 500 metara pješice do centra, omogućujući vam brz i jednostavan pristup svim potrebnim sadržajima, od plaža i restorana do trgovina i kafića.

Ova kuća nije samo nekretnina; ona je prilika za stvaranje doma, mjesta gdje će se stvarati najljepše uspomene. Bilo da tražite savršeno mjesto za obitelj ili želite investirati u turistički najam, ova kuća pruža sve što vam je potrebno.
Ne propustite priliku, kontaktirajte nas za dodatne informacije ili dogovorite razgledavanje već danas.

ID KOD AGENCIJE: 908

Domagoj Margeta
Agent s licencom
Mob: +385 99 883 3322
Tel: +385 51 333 888
E-mail: [email protected]
www.relax-nekretnine.com


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga