Šišan, šarmantna kuća u nizu, idealna za investiciju

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šišan, Ližnjan, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas je aktivan od 23.05.2024.
Oglas pregledan: 132 puta
Šifra oglasa: 5880981

Cijena:
280.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: kuća u nizu
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 120,00 m²
Broj soba: 4
Energetski certifikat: B
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola
Dodatno
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

Šišan je maleno Istarsko naselje, kojeg se može obići u doslovno deset minuta lagane šetnje. Osim što je selo puno fenomena, krase ga mnogi arhitektonski elementi, te tragovi antičkih lučkih postrojenja. 
Upravo u tom mjestašcu, u ponudi imamo šarmantnu kuću koja nudi neograničene mogućnosti za stvaranje Vašeg doma, daleko od gradske vreve, ali ipak u blizini svih važnih sadržaja.
Na donjoj etaži dočekuje nas ulazni hodnik, dnevni boravak s kuhinjom te unutarnje stepenice koje ukrašava kameni zid i koje nas vode na prvu etažu gdje se smjestila spavaća soba sa vlastitom kupaonicom, te dodatni wc. Na drugoj etaži je smještena dječja i radna soba, a budući kupac, ima mogućnost po vlastitom izboru napraviti prenamjenu i napraviti još jednu kupaonu. Na trećoj etaži što zapravo ovoj kući daje veliku prednost, je prekrasna terasa sa panoramskim pogledom, gdje je sadašnji vlasnik odlično osmislio i napravio sve pripreme za \"mini kuhinju\" i wc, kako bi maksimalno uživali u potpunoj idili oaze i mira.
Ova terasa ( 40 m2 ) je idealna za uživanje u jutarnjoj kavi ili opuštajućim večerima uz zalazak sunca.
U sklopu kuće koja se nalazi u pješačkoj zoni, nalazi se javni besplatni parking, dućani, kafići, trgovine, što je dodatni bonus za buduće vlasnike. A vrlo lako i bez puno ulaganja kuća se može prenamjeniti u 3 apartmana, jer je svaka etaža posebno i klimatizirana. Prilika koju vrijedi pogledati!!!
Cijela kuća je renovirana i uređena kako bi pružila topao i kvalitetan prostor te se takva i prodaje kao na slikama. 
Ova oaza mira samo je kratka vožnja udaljena od centra Pule, pružajući Vam savršenu ravnotežu između udobnosti grada i prirodnog okruženja, a tu je još i jedna od najpoznatijih plaža u Hrvatskoj - Kale, čineći je tako pristupačnom i praktičnom lokacijom za obiteljski život ili visoku vrijednost na tržištu nekretnina za investiciju.
Vlasništvo uredno!!! Cjelokupna dokumentacija na uvid!!!
Za više informacija ili mogućnost razgleda kontaktirajte nas na +385 95 2777 177
 
 
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga