Skrivena Kuća s Pogledom na more u Zavali

Lokacija  Zavala, Jelsa, Splitsko-dalmatinska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/223-515

Oglas je aktivan od 14.06.2024.
Oglas pregledan: 285 puta
Šifra oglasa: 5908027

Cijena:
350.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 64,00 m²
Broj soba: 4
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

Doživite skriveno blago Hidden House u očaravajućem selu Zavala. Ova iznimna jednokatna rezidencija nudi skladan spoj udobnosti, zadivljujućih pogleda na more i beskrajnih mogućnosti za doista izvanredan životni stil. Sa svojim primamljivim terasama, zadivljujućim vrtom i potencijalom za širenje, Hidden House predstavlja jedinstvenu priliku za prihvaćanje mira u doista izvanrednom okruženju.
Hidden House prostire se na 64 m² i 50 m² prednje terase. Terasa služi kao savršeno utočište za svjedočenje prekrasnim zalascima sunca i uživanje u osvježavajućem morskom povjetarcu. Prihvatite zagrljaj ljepote prirode u pažljivo uređenom vrtu od 160 m² koji obavija Hidden House. Vrt također ima praktičan prostor za roštiljanje za kulinarske užitke na otvorenom i praktičnu jedinicu za pohranu u kojoj će vaše stvari biti organizirane.
Hidden House je dostupan slikovitom stazom za šetnju, pa ćete biti uronjeni u mir od trenutka kada stignete. Nepostojanje izravne ceste povećava privatnost i mir ove izvanredne nekretnine. Parkiralište je dostupno samo 50 metara, što osigurava udobnost i sigurnost s dovoljno prostora za smještaj do tri automobila.
Za one s ambicioznim težnjama, Hidden House nudi uzbudljivu mogućnost proširenja. Postojeća struktura omogućuje izgradnju dodatnog kata iznad razine tla, pružajući vam mogućnost da svoj životni prostor prilagodite svojim jedinstvenim preferencijama i potrebama. 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga