SUKOŠAN - Ekskluzivna VILLA s bazenom i krovnom terasom,100 m do plaže

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Sukošan, Zadarska

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 60 puta
Šifra oglasa: 6106719

Cijena:
10 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 411,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • u izgradnji
Površina okućnice
  • 511,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

U ponudi za prodaju je prekrasna luksuzna vila s pogledom na more, udaljena 100 metara od mora, ukupne korisne površine 411 m2.
Vila se nalazi na iznimnoj lokaciji, u blizini glavne plaže Sukošan. Sastoji se od prizemlja u kojem se nalazi: garaža, ulazni prostor, garderoba, wc, kuhinja, blagovaona i dnevni boravak iz kojeg se izlazi u dvorište sa natkrivenom terasom i bazenom.
Na katu su 3 spavaće sobe svaka sa svojom vlastitom kupaonicom te izlazom na terasu. Iznad drugog kata nalazi se krovna terasa sa prostorom za sunčanje i jacuzzijem kloji ima pogled na more i otoke, koji dodatno pridonose komforu koji pruža ova luksuzna nekretnina.
Ovu elegantnu vilu odlikuju čiste i jednostavne linije eksterijera i interijera tvoreći savršen ambijent za potpunu relaksaciju. Cijela okućnica jednako je dojmljiva kao i interijer, savršeno hortikulturno uređena i komfor joj je osnovni imperativ. Bazen, sunčalište, prostor za druženje; sve je osmišljeno s ciljem da svaki trenutak boravka u ovoj vili bude ugodan i opuštajući. Riječ je o nekretnini sa svim potencijalima koje možete poželjeti.
Idealna za obiteljski odmor ili kao investicija (for rent).
 
LOKACIJA:
Sukošan je gradić smješten u prostranom zaljevu Zlatna luka,  7 km jugoistočno od Zadra. U Sukošanu se nalaze sve sadržaji koji su potrebni za svakodnevni život: dječji vrtić, osnovna škola, ambulante opće i zubne prakse, te sve ostalo što ga čini mjestom ugodnim za život tijekom cijele godine, a mnogi su ga prepoznali i kao mjesto idealno za odmor.
Za dodatne informacije nas slobodno kontaktirajte. 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga