Tinjan - okolica, kuća s pogledom na zelenilo

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Tinjan, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 03.07.2024.
Oglas pregledan: 228 puta
Šifra oglasa: 5928984

Cijena:
550.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 127,66 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2025
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 527,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Vila Rustica, dio ekskluzivnog privatnog kompleksa, odiše autentičnim istarskim šarmom. Smještena u mirnom unutrašnjem dijelu Istre, ova vila nudi neodoljiv pogled na valovita brda, zelena polja i maslinike. S površinom od 127,66 m², vila je raspoređena na dvije etaže, s pažljivo osmišljenim tlocrtom.
Prizemlje od 73,73 m² dočekuje vas prostranim ulaznim predvorjem koje vodi u otvoreni dnevni prostor. Ovdje se nalaze dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica, stvarajući savršen prostor za obiteljska okupljanja i opuštanje. Dnevni boravak krase velike staklene stijene koje propuštaju obilje prirodnog svjetla i otvaraju se prema dvorištu s bazenom. Kamin na drva pruža dodatnu toplinu i ugodan ambijent hladnijim mjesecima. Iz kuhinje se izlazi na natkrivenu terasu, idealnu za uživanje u obrocima na otvorenom.
Na prizemlju se također nalazi udobna spavaća soba s vlastitom kupaonicom i izlazom na okućnicu, gostinjski toalet, te funkcionalne prostorije poput ostave i spremišta, koje osiguravaju dovoljno prostora za pohranu.
Prvi kat, površine 53,93 m², sadrži dvije prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Ove sobe dijele zajedničku terasu s pogledom na predivan krajolik, pružajući savršeno mjesto za jutarnje uživanje u kavi ili večernje opuštanje.
Okućnica je uređena i ograđena, pružajući privatnost. Centralni dio okućnice čine bazen i sunčalište, savršeni za ljetne dane. Vila ima dva vanjska parkirna mjesta, osiguravajući dovoljno prostora za vozila.
Podno grijanje pruža ugodnu toplinu tijekom zime, a klima uređaji osiguravaju dodatno grijanje i hlađenje. Kamin na drva stvara poseban ugođaj i dodatni izvor grijanja.
Vila se prodaje po principu \"ključ u ruke\", bez namještaja, no moguće je dogovoriti opremanje uz nadoplatu, prema željama kupca. Završetak radova planiran je za srpanj 2025., a kupci još uvijek mogu utjecati na određene aspekte gradnje i prilagoditi ih svojim potrebama.
Za dodatne informacije i dogovor za razgledavanje, slobodno nas kontaktirajte. Otkrijte ljepotu i luksuz života u srcu Istre u ovoj prekrasnoj vili.
Goran Nađ Agent s licencom Mob: +385 99 311 8406 E-mail: [email protected] www.cwcbs-living.hr 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga