Tinjan - okolica, kuće u manjem privatnom kompleksu

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Tinjan, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 03.07.2024.
Oglas pregledan: 327 puta
Šifra oglasa: 5928985

Cijena:
550.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 127,66 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2025
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 506,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Prodaju se kuće u ekskluzivnom projektu privatnog kompleksa koji je osmišljen kao savršeni spoj talijanskog šarma i istarskog stila gradnje. Smještene u slikovitom i mirnom dijelu unutrašnje Istre, ove vile pružaju predivan pogled na okolnu prirodu, valovita brda, prostrana polja i maslinike. Kompleks se sastoji od 5 luksuznih vila, svaka površine 127,66 m², raspoređenih na dvije etaže s istim tlocrtom.
Prizemlje, površine 73,73 m², dočekuje vas elegantnim ulaznim predvorjem koje vodi u prostrani dnevni boravak uređen u open space konceptu. Ovaj prostor spaja dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu, stvarajući idealno okruženje za opuštanje i druženja. Velike staklene stijene propuštaju obilje prirodnog svjetla i omogućuju izlaz na dvorište s bazenom. Dnevni boravak opremljen je kaminom na drva, pružajući toplinu i ugodnu atmosferu tijekom hladnijih mjeseci. Kuhinja ima izlaz na natkrivenu terasu, idealnu za vanjske obroke i uživanje u pogledu na okućnicu.
U prizemlju se također nalazi spavaća soba s vlastitom kupaonicom i direktnim izlazom na okućnicu, gostinjski toalet, te dodatne prostorije poput ostave i spremišta, koje nude praktična rješenja za pohranu.
Prvi kat, površine 53,93 m², sadrži dvije prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Ove sobe dijele zajedničku terasu, savršeno mjesto za jutarnju kavu ili večernje opuštanje uz pogled na okolni krajolik.
Okućnica je pažljivo uređena i ograđena, pružajući privatnost. Centralni dio okućnice čine bazen i sunčalište, savršeni za ljetne dane provedene na otvorenom. Planirano je da svaka vila ima dva vanjska parkirna mjesta.
Vile su opremljene podnim grijanjem za ugodnu toplinu tijekom zime, a dodatno grijanje i hlađenje osigurano je klima uređajima. Kamin na drva dodaje poseban ugođaj i dodatni izvor grijanja.
Prodaja se vrši po principu \"ključ u ruke\", bez namještaja, no moguće je dogovoriti opremanje vile uz nadoplatu, prema željama kupca. Predviđeni završetak radova je u srpnju 2025. godine, a u ovoj fazi izgradnje kupci još uvijek mogu utjecati na određene aspekte gradnje i prilagoditi ih svojim potrebama i preferencijama.
Za sve dodatne informacije te dogovor za razgledavanje, slobodno nas kontaktirajte.
Goran Nađ Agent s licencom Mob: +385 99 311 8406 E-mail: [email protected] www.cwcbs-living.hr 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga