Ovaj oglas je istekao!

Umag, kuća sa vrtom na traženoj lokaciji

R4 INVEST d.o.o., spectrum-realestate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Umag, Istarska

Telefon  091/955-9811

Oglas pregledan: 300 puta
Šifra oglasa: 5882833

Cijena:
400.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 159,00 m²
Broj soba: 6
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 127,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Vrtna kućica
  • Roštilj

Opširnije o oglasu

Istra, Umag

Prodaje se krajnja kuća u nizu sa vrtom u Umagu.

Kuća u nizu se proteže kroz suteren, prizemlje i kat. Površina kuće iznosi 159 m2. U prizemlju kuće nalazi se prostrani open space dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, kupaonica i hodnik. Iz dnevnog boravka se izlazi na natkrivenu terasu idealnu za druženje i uživanje na otvorenome. Stepenicama se dolazi do kata gdje se nalaze 3 spavaće sobe, kupaonica i hodnik. Uz ovu stambenu jedinicu, prodaje se još jedan prostor u suterenu, koji se trenutno koristi kao poslovni prostor, a može se lako urediti kao još jedan stan koji bi mogao imati dnevni boravak sa blagovaonicom, kuhinju, spavaću sobu i kupaonicu. Svaki stan ima svoj zasebni ulaz.
Kuća se grije putem klima uređaja, centralnog grijanja na naftu te norveških radijatora. Kuća je prije svega nekoliko godina renovirana. Kuća je opremljena i namještena te se kao takva i prodaje.
Kuća se nalazi na parceli površine 180 m2, od kojih na okućnicu spada 127 m2. Okućnica je ograđena i uređena te je ispunjena travnjakom, raznim biljem i cvijećem.
U vrtu se nalazi i prostor za roštilj, kao i vrtna kućica. U sklopu okućnice se nalazi i prostor za parking.

Kuća se nalazi na traženoj lokaciji, udaljenoj svega 900 m od lijepih i uređenih plaža, kao i od centra Umaga. U blizini kuće se nalaze trgovine, park, igralište, šetnice, restorani, kafići i razni drugi sadržaji.

S obzirom da se radi o lijepo uređenoj kući sa vrtom, smještenoj na traženoj lokaciji, kuća je idealna kao investicija u turizam i odmor, kao i za obiteljski život u Umagu.


ID KOD AGENCIJE: 126

Davide Malinarich
Mob: +385 91 955 9811
E-mail: [email protected]
www.spectrum-realestate.eu