Umag okolica, dvojna kuća 300 m od mora!

R4 INVEST d.o.o., spectrum-realestate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Umag, Istarska

Telefon  091/955-9811

Oglas je aktivan od 23.05.2024.
Oglas pregledan: 200 puta
Šifra oglasa: 5881422

Cijena:
365.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 146,00 m²
Broj soba: 6
Godina izgradnje: 1978
Energetski certifikat: B
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 71,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 1
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Roštilj

Opširnije o oglasu

Istra, Umag okolica

Prodaje se dvojna kuća na atraktivnoj lokaciji u okolici Umaga.

Dvojna kuća se proteže kroz prizemlje i kat, a površina kuće iznosi 146 m2. Kuća se sastoji od 2 stana, jednog u prizemlju, a drugog na katu. Stan u prizemlju se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, dodatne manje kuhinje, 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, hodnika i ostave. S obzirom na raspored prostorija, postoji mogućnost da se od jednog velikog stana u prizemlju, naprave 2 manja stana. Sa stražnje strane kuće se izlazi na terasu sa kaminom i prostorom za roštilj i uživanje na otvorenome. Vanjskim stepenicama se dolazi do kata gdje se nalazi drugi stan. Taj se stan sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, hodnika i 2 balkona. Na jedan balkon se dolazi iz spavaće sobe, a na drugi balkon se dolazi iz dnevnog boravka.
Kuća se grije putem peći na drva i klima uređaja. Prošle godine je promijenjena stolarija na praktički cijeloj kući i podovi na katu.
Okućnica je ograđena i uređena, a jedan dio okućnice se nalazi sa prednje, a drugi sa stražnje strane kuće. Sa prednje strane kuće, pored ulaza u stan u prizemlju, ispod vanjskih stepenica, nalazi se jedna ostava. Druga ostava se nalazi sa stražnje strane kuće. Parking na korištenje se nalazi odmah pored same kuće.

Kuća se nalazi u slijepoj ulici na atraktivnoj lokaciji udaljenoj svega 300 m od lijepih i uređenih plaža. Centar Umaga je udaljen svega nekoliko minuta vožnje. U blizini kuće se nalaze restorani, kafići, trgovina, šetnice, biciklističke staze i razni drugi sadržaji.

S obzirom da se radi o kući sa 2 stana smještenoj na traženoj lokaciji, kuća je idealna za odmor i turističke svrhe, ali i za cjelogodišnje stanovanje.

ID KOD AGENCIJE: 123

Davide Malinarich
Mob: +385 91 955 9811
E-mail: [email protected]
www.spectrum-realestate.eu

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga