Umag okolica, samostojeća kuća 200 m od mora

R4 INVEST d.o.o., spectrum-realestate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Umag, Istarska

Telefon  091/955-9811

Oglas je aktivan od 07.06.2024.
Oglas pregledan: 356 puta
Šifra oglasa: 5898467

Cijena:
670.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 194,21 m²
Broj soba: 6
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 514,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Vrtna kućica

Opširnije o oglasu

Istra, Umag okolica

Prodaje se samostojeća kuća 200 m od mora u okolici Umaga.

Kuća se proteže kroz prizemlje i kat, a površina kuće iznosi 194.21 m2. U prizemlju se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, wc-a, hodnika, ostave te terase, idealne za uživanje na otvorenome. U prizemlju se nalazi i jedan studio apartman koji se sastoji od spavaće sobe i kupaonice. Vanjskim stepenicama se dolazi do 1.kata gdje se nalaze još 2 stana. Jedan stan se sastoji od dnevnog boravka sa blagovaonicom, kuhinje, spavaće sobe, kupaonice, wc-a i natkrivenog balkona sa kojeg se pruža pogled na more. Uz taj stan, na katu se nalazi još jedan studio apartman koji se sastoji od spavaće sobe i kupaonice. Kuća se grije putem klima uređaja i peći na drva. Kuća je 2020.godine renovirana te su postavljene nove instalacije struje i vode.
Kuća se nalazi na uređenoj i ograđenoj parceli površine 514 m2. U sklopu okućnice se nalazi konoba sa kupaonicom, idealna za druženje. Pored kuće se nalaze i 2 vrtne kućice koje mogu poslužiti kao vanjsko spremište. U okućnici postoji i prostor za parking.

Kuća se nalazi na atraktivnoj lokaciji, udaljenoj svega 200 m od lijepih i uređenih plaža. Centar Umaga je udaljen nekoliko minuta vožnje. U blizini kuće se još nalaze restorani, kafići, šetnice, biciklističke staze, park, igralište i razni drugi sadržaji.

S obzirom da se radi o kući sa više apartmana smještenoj na atraktivnoj lokaciji, kuća je idealna za turističke svrhe i odmor, ali i za cjelogodišnje stanovanje.

ID KOD AGENCIJE: 145

SPECTRUM REAL ESTATE
Mob: +385 91 955 9811
E-mail: [email protected]
www.spectrum-realestate.eu

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga