VILA SAMO 700 M DO MORA, S BAZENOM I VELIKOM OKUĆNICOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  091/640-7000

Oglas je aktivan od 23.07.2024.
Oglas pregledan: 204 puta
Šifra oglasa: 5944809

Cijena:
1.143.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 180,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2011
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 2.300,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Općina Fažana je smještena na jugozapadnoj obali Istarskog poluotoka, te okrenuta prema moru i predivnom otočju Brijunskog arhipelaga.Naselje je mjesto od kuda kreću svi komercijalni pravci prema nacionalnom parku Brijuni. Od Pule je udaljeno svega osam kilometara. Fažana zbog blizine mora, lijepe prirode i ugodne klime bilježi konstantni porast stanovništva.

Ova prekrasna vila se nalazi na mirnoj lokaciji i prostire se na 180 m2, s velikom okućnicom od 2300 m2. Nekretnina ima prekrasan pogled na more i brijunsko otočje. Grijanje je na klima uređaje i drva. Fasada posjedujetermo izolacijudebljine 8 cm, koja nam omogućuje znatnu uštedu energije. Na prozorima je PVC stolarija i kvalitetne grilje od aluminija. Pod je prekriven odličnim parketom i pločicama.Okućnica je kompletno ograđena kamenim zidom, te se na njoj nalazi i vanjski roštilj. Za dodatnu sigurnost nekretnina posjeduje alarmni sustav.

Vila se sastoji od podruma, prizemlja i 1. kata. U podrumu se nalaze 2 prostrane ostave, koje se mogu prenamijeniti po želji i potrebi budućeg vlasnika. Prizemlje se sastoji od WC-a, spojenog dnevnog boravka (u kojem je kamin) s blagovaonicom i kuhinjom, iz kojeg se može izaći na prostranu terasu kraj koje se nalazi bazen i sunčalište. Prvi kat se sastoji od 3 spavaće sobe i kupaonice. Okućnica je vrlo prostrana što omogućuje pregršt parkirnih mjesta za barem 10 automobila. U dvorištu je instalirana septička jama. Vila se prodaje potpuno namještena.

Nekretnina je idealna za savršen obiteljski život, ali i za iznajmljivanje, koje bi osiguralo povratak uloženih sredstava. Nalazi se u blizini mora, ali i centra grada, i svih popratnih sadržaja poput kafića, restorana i trgovina, što olakšava dostupnost svih potrebnih i željenih sadržaja.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385916407000
[email protected]
Giuseppe Janko
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga