VILLA SA PREKRASNIM POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  091/640-7000

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 222 puta
Šifra oglasa: 5795372

Cijena:
1.921.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 598,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
  • Centralno grijanje
  • Klimatizacija
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Medulin je naselje i općina u Istarskoj županiji, smješten na jugu istarskog poluotoka i nalazi se oko 8 kilometara jugoistočno od Pule. Zanimljivost o Medulinu je da spada među najvažnija turistička odredišta Istre s bogatom ribarskom tradicijom.

Predstavljamo vam prekrasnu vilu u Medulinu s nevjerojatnim pogledom na more. Ova prostrana nekretnina nudi sve što vam treba za udoban i luksuzan život.

Sama vila se sastoji od suterena, prvog, drugog i trećeg kata. U suterenu se nalazi velika sala za druženje, vinoteka, kupatilo, prostorija za kotlovnicu, prostorija za održavanje bazena, kao i ostava ispod stepenica. Na prvom katu su tri sobe, svaka sa svojim vlastitim kupatilom. Na drugom katu se nalazi dnevni boravak, terasa, wc, ostava i moderna kuhinja. Treći kat je poseban, s teretanom, jacuzzijem i tušem, te je namijenjen treniranju i uživanju. Ova prostorija je ostakljena kako bi vam omogućila prekrasan pogled na more. Na istom katu se nalazi i jedna soba s vlastitim kupatilom, a iz teretane i sobe možete izići na predivnu terasu, koja je trenutno najbolje mjesto za uživanje u spektakularnom pogledu.

Villa je opremljena najmodernijim sustavima kako biste uživali u vrhunskom komforu. Podno grijanje je prisutno u cijeloj vili, a villa također ima solarnu energiju. Svaka prostorija ima klima uređaj i sustav ventilacije. U dnevnom boravku se nalazi električna peć s umjetnim plamenom ispod televizije, koja stvara atmosferu ugodnu za opuštanje. Villa ima lift, koji povezuje sve katove, te videonadzor s kamerama koji osigurava sigurnost na najvišoj razini. Na svakom katu se nalazi parlafon s videoparlafonom kako biste mogli otvoriti kapiju ako vam netko dođe.

Enterijer vile je uređen s najkvalitetnijim namještajem, uključujući pravu kožu i tikovinu. PVC stolarija s troslojnim staklima nalazi se u cijeloj vili. Villa ima i alarmni sustav. U dvorištu se nalazi bazen, roštilj i vanjski tuš. Dvorište je ograđeno zidom koji je obložen visokokvalitetnim kamenom. Villa se nalazi samo 100 metara od mora, na zemljištu od 598m2, dok sama villa ima površinu od 400m2. U dvorištu su instalirane prskalice koje se pale na timer kako bi održavale predivni travnjak. Do samog centra Medulina ima samo 450 metara.

Kao šta je vidljivo na slikama, svi građevinski radovi su završeni, dok se opremanje vile namještajem privodi kraju i kao takva se i prodaje.


ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385916407000
[email protected]
Asistent u posredovanju
Giuseppe Janko

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga