VISOKOKVALITETNA KUĆA SA BAZENOM NA ATRAKTIVNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Doričići, Kostrena, Primorsko-goranska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 05.08.2024.
Oglas pregledan: 237 puta
Šifra oglasa: 6050315

Cijena:
959.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 185,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2003
Energetski certifikat: B
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.101,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na plin
  • Peć na plin
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Kostrena je smještena u neposrednoj blizini grada Rijeke, uokvirena uvalom Martinšćice i Bakarskog zaljeva. Kostrena je staro popularno primorsko mjesto. Poznata je po svojim plažama i dugoj tradiciji pomorstva. Zbog svojih stjenovitih plaža i šetnice koja se proteže uz obalu, vrlo je popularana za rekreaciju i sport.

Upravo u Kostreni na atraktivnoj lokaciji prodajemo predivnu visokokvalitetnu kuću dugogodišnjih vlasnika ukupne stambene površine od 185 m2. Ova prekrasna kuća nalazi se na parceli od 1011 m2 na kojoj dominira uređena okućnica sa bazenom od 41 m2, sunčalištem, ljetnom kućicom, natkivenom terasom vrtom sa mnoštvo mediteranskog bilja, maslinama, narom, bademom, smokvama sve uredno održavno.

Sama kuća proteže se na dvije etaže. U prizemlju kuće nalazi se kuhinja sa blagovanom i dnevni boravak sve open space prostor. U kuhinji se nalazi kameni šank rađen po mjeri, a sama kuhinja opremljena je svim potrebnim aparatima. Prostrani dnevni boravak sa kaminom i namještajem od tropskog drva daje posebni ugođaj za opuštanje i druženje. Unutarnjim stepenicama dolazi se do gornje etaže kuće koja se sastoji od glavne, sporedne i gostinjske spavaće sobe te dvije kupaonice.

Glavna spavaća soba ima prostrani balkon s panoramskim pogledom, king sized krevet, walk-in ormar, televiziju te vlastitu kupaonicu opremljenu wc-om, bidéom, tuš kabinom i umivaonicima. Sporedna spavaća soba ima povišeni queen sized krevet, kauč, komode i balkon s kojeg se pruža prekrasan panoramski pogled. U gostinjskoj sobi nalazi se francuski king sized krevet, ormar i sofa na razvlačenje. Velika kupaonica opremljena je s dva umivaonika, masažnom tuš kabinom s ugrađenim radiom, jacuzzi kadom, wc-om i perilcom rublja. Grijanje kuće moguće je putem plinskog centralnog, kamina u dnevnoj sobi ili klima uređaja. Postoje tri ulaza na posjed: glavni ulaz i kolni ulaz s automatskim vratima s istočne strane te sporedni ulaz s južne strane ograđena je zidom, i zaštićena od znatiželjnih pogleda te su ugrađeni sustavi kontrole pristupa alarm, videonadzor. Parkiralište je polpočeno tlakovcima i dovoljno veliko za veći broj automobila.

Dokumentacija je uredna, sa urednim vlasništvom i bez tereta.


Navedena samostojeća kuća zbog svoje lokacije, površine i kvalitete, blizine plaža i šetnice, predstavlja veoma zanimljivu nekretninu za budućeg kupca da li za uživanje u istoj u smislu korištenja za ugodan obiteljski život ili za bavljenje turisitčkom djelatnošću iznajmljivanja.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga