VISOKOKVALITETNA OBITELJSKA KUĆA SA TRI STANA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veruda, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 11.06.2024.
Oglas pregledan: 222 puta
Šifra oglasa: 5902515

Cijena:
770.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Stambena površina: 400,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 2001
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 243,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Centralno grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo od jednom od najtraženijih dijelova grada, na Verudi smještena je ova visokokvalitetna obiteljska kuća ukupne površine 400 m2 sa okućnicom od 243 m2. Prostire se na tri etaže i podjeljena je na tri prostrana stana. U podrumu kuće nalazi se prostrana konoba opremljena kamenim kaminom, kuhinjom i dijelom za sjedenje, vešeraj, prostorija koja se može namjeniti u različite svrhe po želji novog vlasnika.

U prizemlju se nalaze dva stana sa zasebnim ulazima. Prvi stan koji je dvoetažni sastoji se od toaleta, prostranog dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonom i izlazom na natkrivenu terasu sa vrtom, dok se na etaži iznad do koje se dolazi uređenim stepenicama nalaze dvije prostrane spavaće sobe, kupaonica i manji balkon. Drugi stan u prizemlju kuće sastoji se od jedne spavaće sobe, prostrane kupaonice, kuhinje sa prostorom za ručavanje,otvorenog dnevnog boravka sa kojeg se izlazi u vrt u kojem se nalazi natkriveni prostor za druženje, roštilj i vrtna kućica te pristup do podruma.

Prostrani dvoetažni stan na prvome katu sastoji se od prve etaže u kojem se smjestio prostrani dnevni boravak sa kaminom na drva, prostrane blagovaonice i izdvojene kuhinje, spremište i toalet, a na drugoj etaži nalaze se tri prostrane spavaće sobe, velika kupaonica sa kadom i izuzetno prostrana terasa.

Svaki od stanova posjeduje više jedinica klima uređaja, ali i peći na drva te je sprovedeno centralno grijanje, s time da se budućem vlasniku ostavlja povezivanje na centralnu jedinicu te odabir sistema grijanja (struja, plin itd.). Kuća je opremljena PVC stolarijom, termo fasadom, dok svaki stan posjeduje svoj sat za struju. Nekretnina je smještena na mirnoj lokaciji, u slijepoj ulici, a jako blizu svih popratnih sadržaja od škole, vrtića, parka, mora, šumice, šetališta, banke, pošte, restorana, tržnice, plaže i slično.

Navedena kuća zbog svoje iskorištene površine, visoke kvalitete, broja stambenih jedinica i odlične lokacije predstavlja veoma zanimljivu investiciju za budućeg kupca u smislu korištenja iste za obiteljski život, a isto tako i u smislu investicije za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja te osiguranom brzom povratnu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385981748680
[email protected]
DEAN ŽUNIĆ
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga