VISOKOKVALITETNA VILA SA DVIJE STAMBENE JEDINICE I BAZENOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Labin, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 234 puta
Šifra oglasa: 5795406

Cijena:
675.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 198,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 792,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Labin je slikoviti gradić smješten na istočnoj obali Istre. Poznat je po svojoj bogatoj povijesti, prekrasno očuvanoj staroj jezgri s uskim ulicama i šarmantnim trgovima. Također, Labin je poznat po brojnim umjetničkim galerijama, festivalima i manifestacijama te prekrasnom pogledu na Jadransko more s okolnih brežuljaka.

Upravo je na takvoj lokaciji na prodaju prekrasna moderna vila, udaljena svega 5 km od Labina. Izgradnja te prekrasne vile je u tijeku a očekivani završetak je polovinom 2024 godine. Vila je površine 197.55m2, te se u njoj nalaze dvije stambene jedinice. Veća stambena jedinica sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, glavnom spavaćom sobom s vlastitom kupaonom, dvije dječje sobe s kupaonicom, spremištem/praonicom rublja, natkrivenom terasom te izlazom na bazen veličine 27 m2. Manja stambena jedinica, sastoji se od kuhinje s dnevnim boravkom, te dvije sobe i kupatila te isto tako izlazom na bazen. Prednja stolarija je aluminijska podizno-klizna stijena i aluminijska ulazna vrata marke Cortizo, sobe i kupatilo imaju pvc stolariju marke Kömmerlings trostrukim staklima. Vila je građena od visokokvalitetnih materijala kao šta je pažen na svaki detalj u izgradnji te moderne i elegantne vile. Hlađenje i grijanje je putem inverterskih klima uređaja i podnog grijanja toplinskom pumpom. U ovoj vili možete uživati u vinoteci smještenoj u podrumu.

Ekskluzivna vila je dio zatvorenog kompleksa di se nalaze 3 takva objekta kojima pripada zajednički pristupni put te dodatno zemljištem s dječjim igralištem i parkingom za goste. Postoji mogućnost kupnje sve tri vile te spajanje kao jedna cjeline, stvarajući ekskluzivno imanje idealno za turističko iznajmljivanje. Ovo je prilika za brz povrat investicije i siguran profit, uz mogućnost stvaranja nezaboravnog iskustva za goste.

U Labinu se nalazi moderna vila s bazenom , okružena zelenim poljima i s prekrasnim pogledom. U blizini su shoping centri i grad Rabac s preko 4 km šljunčanih plaža. Također u blizini su pošta, trgovine, vinari i škola . Lokacija je posebna zbog blizine pješačkih i šumskih staza za šetanje, vožnju bicikla i druge aktivnosti u prirodi.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

+385976420133
[email protected]
Asistent u posredovanju
Marko Ostojić

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga