Vodnjan kuća u izgradnji sa maslinikom

Estate Istra (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  091/221-9218

Oglas je aktivan od 28.05.2024.
Oglas pregledan: 164 puta
Šifra oglasa: 5886874

Cijena:
510.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 280,00 m²
Broj soba: 8 i više
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2020
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 3.650,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Vodnjan kuća u izgradnji sa maslinikom
U malom mjestu Sveti Kirin nedaleko Vodnjana imamo na prodaju kuću u izgradnji sa maslinikom. Kuća je 280 m2 stambene površine na parceli od 3650 m2.
Sastoji se od podruma, prizemlja i kata.U podrumu je: konoba sa kaminom i kuhinjom,2 dodatne prostorije, strojarnica i kupaona. Ovaj dio ima mogućnost biti odvojen kao zasebna jedinica s vlastitim ulazom, u jednom dijelu je i alatnica.Prizemlje:ulazni hodnik, kuhinja, dnevni boravak s terasom, 2 spavaće sobe, 1 kupaona, ulaz u prizemlje je s vanjske stane i iz podruma.Prvi kat: unutarnjim stepenicama dolazimo na 1.kat gdje se nalazi: 1 spavaća soba s terasom, kupaona . Apartman: Kuća ima poseban apartman s vlastitim ulazom . U prizemlju se nalazi:kuhinja i dnevni boravak s terasom, toalet. Spiralnim stepenicama dolazimo na 1.kat gdje se nalaze 2 spavaće sobe i kupaona.Postavljene su sve instalacije vode i struje.Kuća se prodaje ovako u roh - bau. Na okućnici se nalazi 70 maslina srarih 20 godina. Postoji mogućnost kupnje i susjedne parcele površine 5053m2 od toga je građevinsko 1100m2.
Vodnjan-Dignano, gradić na jugozapadu Istre, od Pule udaljen 11,7 km, na 135 metara nadmorske visine, područje je starih tradicija nastalo na tragovima prethistorijskih gradina.Njegovo široko područje s bezbrojnim karakterističnim kažunima, izgrađenim u tehnici suhozidina, koji su označavali vlasništvo, svjedok je milenija u kojem su se stanovnici bavili poljoprivredom, posebice maslinarstvom i vinogradarstvom.Grad je u povijesnoj jezgri sačuvao svoj srednjovjekovni izgled s vežama i uskim uličicama koje nepravilno vijugaju među kućama, s kaldrmama i pročeljima od obrađenog kamena, starim ulicama s još uvijek raspoznatljivim gotičko-venecijanskim, renesansnim i baroknim stilom, te brojnim crkvama.Tražite li kuću sa mirnoj lokaciji sa velikom okućnicom i mogućnošću još dokupa zemljišta.
Nazovite nas, mi vam to možemo pokazati!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga