Ovaj oglas je istekao!

Vrbnik,nova moderna vila s panoramskim pogledom na more !! I

ALFA ELMAS d. o. o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vrbnik, Primorsko-goranska

Telefon  099/399-3088, 051/678-696

Oglas pregledan: 255 puta
Šifra oglasa: 5872983

Cijena:
790.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 160,00 m²
Broj soba: 3
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Kabelska televizija
  • Satelitska televizija
  • Alarmni sustav
  • Portafon

Opširnije o oglasu

Vrbnik, na uzvisini iznad malog romantičnog mjesta nalazi se ova jedinstvena vila sa spektakularnim panoramskim pogledom na more koje je udaljeno nepunih 800 m. Očaravajući spoj suvremene arhitekture i prirodnog ambijenta zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim te će budućim vlasnicima uistinu osigurati jedinstven dom.
Vila ima stambenu površinu od 160m2. i sastoji se od prizemlja i kata, izgrađena po najvišim standardima kvalitete. Prizemlje Vile se sastoji od ulaznog hodnika, ostave, stepeništa, kupaonice, potpuno opremljene kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka. Iz dnevnog boravka se pruža izravan pristup na vanjsku terasu s velikim prostorom za objedovanje i druženje, bazenom i sunčalištem. Bazen veličine 35 m2. obložen je staklenim mozaikom i opremljen masažnom klupom i slapom. Unutarnje stepenice vode na kat gdje se nalaze tri spavaće sobe svaka sa vlastitom kupaonicom. Dvije spavaće sobe imaju izlaz na vanjsku natkrivenu terasu s kojih se već pri jutarnjem buđenju uživa u pogledu na more i stari grad Vrbnik. Terasa na katu je 18m2. na kojoj je sprovedena instalacija za postavljanje Jacuzzija.
U opremu ubrajamo klimatizacijski sustav u svim prostorijama kao i električno podno grijanje koje je sprovedeno u cijeloj vili, aluminijska stolarija te ugrađeni solarni paneli za grijanje tople vode. Na uređenoj i u potpunosti ograđenoj okućnici nalazi se parking za dva vozila. Vila je kompletno namještena sa pomno odabranim detaljima i prvoklasnim namještajem, odmah useljiva te se kao takva i prodaje. Ova nekretnina pruža veliki potencijal što dodatno povećava vrijednost samog objekta i tržišnog plasmana među luksuznijim nekretninama.


ID KOD AGENCIJE: 454

Jelena Andrić
Mob: +385 99 3993 088
Tel: +385 51 678 696
E-mail: [email protected]
www.alfaelmas.com