ZADAR, BIBINJE - apartmanska kuća u blizini plaže

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bibinje, Zadarska

Telefon  091/934-2513, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 01.11.2023.
Oglas pregledan: 400 puta
Šifra oglasa: 5502315

Cijena:
2.300.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 330,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 1980
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 250,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 6
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Garaža
  • Garaža
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

ZADAR, BIBINJE - apartmanska kuća u blizini plaže

U Bibinjama, u neposrednoj blizini plaže, prodajemo apartmansku kuću. Sastoji se od sedam različitih stambenih jedinica, raspoređenih u tri kata i sve su u potpunosti namještene i opremljene.
Na drugom katu, kroz cijelu etaže, smješten je obiteljski stan, od 130 m2. Raspolaže sa tri spavaće sobe, kupaonicom, toaletom, ostavom, te velikim dnevnim prostorom. Tamo je smještena kuhinja, blagovaona, uz koju je postavljen predivan kamin modernog dizajna, te dnevna soba koja ima izlaz na veliku terasu. Sa terase se pruža predivan pogled na more i sam centar mjesta. Na terasi je postavljen veliki blagovaonski stol, koji je centar događanja za vrijeme ljetnih večeri. Ovaj stan ima poseban ulaz i neovisan je o drugim stambenim jedinicama.
Prvi kat nudi zajednički ulaz za četiri stambene jedinice tj. za tri studio apartmana i jednu sobu. Svaka smještajna jedinica ima privatnu kupaonicu i izlaz na privatni balkon. Studio apartmani nude kuhinjski prostor te mjesto za sjedenje. Svaka je jedinica opremljena i uređena.
U prizemlju su smještena dva jednosobna apartmana, sa zasebnim ulazima. Jedan od njih je dvoetažni, gdje je dnevni kuhinjski prostor, kupaonica i terasa u prizemlju a spavaća soba na katu.
Drugi raspolaže sa velikom terasom, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupaonicom i jednom spavaćom sobom.
U prizemlju su smještene i dvije garaže te prostorija za spremanje i održavanje kuće. Obzirom na centralno grijanje putem krutih goriva, ova je prostorija više nego neophodna.

Svim stambenim jedinicama na raspolaganju je i veliki bazen sa sunčalištem i vanjskim tušem te kamin za pripremu jela. Osiguran je i parking za šest automobila.

Kuća je pozicionirana tako da je u centru mjesta a van pogleda i do nje se može samo privatnim putem. Važno je naglasiti da je plaža udaljena svega par minuta hoda tim putem, kao i ostali sadržaji potrebni za nesmetan boravak, bilo da ste turist ili stanovnik predivnih Bibinja.

Naime, Bibinje su primorsko mjesto na dalmatinskoj obali koje očarava prekrasnim plažama i netaknutom prirodom i dugim šetnicama. Mjesto Bibinje je udaljeno od grada Zadra 7 km, a od najbliže zračne luke Zemunik 14 km. U okolici se nalaze i razni nacionalni parkovi, parkovi prirode te brojni otoci s kristalno čistim Jadranskim morem. U neposrednoj blizini Bibinja nalazi se i jedan od najpoznatijih hrvatskih nacionalnih parkova, NP Kornati.





ID KOD AGENCIJE: 25348

Lejla Jajčanin
Agent s licencom
Mob: +385 91 934 2513
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-dalmacija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga