ZADAR-LJUBAČ- Prekrasna VILA-Panoramski pogled na MORE, Blizu plaže!

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ljubač, Ražanac, Zadarska

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 45 puta
Šifra oglasa: 6106735

Cijena:
540.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 275,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • u izgradnji
Površina okućnice
  • 650,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Prodaje se prekrasna vila s bazenom, projektirana u luksuznom i modernom stilu, a koja je smještena na mirnoj lokaciji s panoramskim pogledom na more i otoke, u okolici Zadra - u mjestu LJUBAČ. 
Ova luksuzna vila korisne površine cca. 275 m2, je trenutno u fazi izgradnje, a sastoji se od prizemlja, 1. kata i krovne terase, a prostire se na parceli od 650 m2 koja je udaljena svega 150 m od mora i predivne, prirodne pješčane plaže.
U prizemlju se nalazi ulazni prostor, kupaonica, praonica, hodnik koji vodi u prostranu kuhinju s blagovaonicom koja je povezana s open space dnevnim boravkom, iz kojega se izlazi na natkrivenu terasu s pogledom na more.
Osjećaj povezanosti interijera i eksterijera daju i staklene stijene koje dijele blagovaonicu i kuhinju od natkrivene terase na kojoj je  planirana vanjska kuhinja s roštiljem, namještaj za blagovanje i boravak na otvorenom, te ležaljke koje su smještene na sunčalištu.
Također u prizemlju je predviđena i prostrana zatvorena garaža (24 m2), u kojoj se jedan dio može urediti i kao spremište. Garaža ima direktan pristup stanu kroz odvojeni hodnik.
 
Unutarnje stepenice vode na kat kuće, gdje se nalaze četiri komforne master spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i garderobama. Tri sobe imu svoju vlastitu odvojenu terasu sa panoramskim pogledom.
 
Velika prednost ove predivne ville je što se nalazi na mirnoj lokaciji s prekrasnim pogledom na more, a opet je svega nekoliko koraka  udaljena do mora i pješčanih plaža i svih potrebnih sadržaja.
 
Idealno za investiciju i turistički najam luksuzne vile s bazenom.
Vlasništvo 1/1, tereta nema.
 
Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju!
 
LOKACIJA:
Ljubač je mirno mjesto idealno za obiteljski odmor daleko od gradske gužve, s predivnim pješčanim plažama uz cijelu obalu. 

  

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga