Zadar – Moderna vila okružena zelenilom s pogledom na more

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Diklo, Zadar, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 234 puta
Šifra oglasa: 5840130

Cijena:
1 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 453,00 m²
Godina izgradnje: 2017

Opširnije o oglasu

Prekrasna moderna vila smještena je u gradu Zadru, poznatom po svojem povijesnom i kulturološkom nasljeđu, bogatom turističkom programu, i jedinstvenom zalasku sunca. Vila se nalazi u turistički pogodnom i povezanom dijelu grada-Diklu, koji je od stoljetnog grada udaljen nekoliko kilometara, a od prekrasnih Šljunčanih plaža tek 1 kilometar, savršene za djecu obitelji, s brojnim dodatni sadržajima rekreacije i sportskih aktivnosti na kopnu i na vodi.
Ova luksuzno uređena vila proteže se na 453 m2 površine i može primiti 10 osoba. Vila se sastoji od 5 spavaćih soba koje su opremljene walk-in garderobom,  smart TV-om i zvučnicima za upravljanje zvučnog sustava, sa 3 odvojena WC-a te 5 en-suite kupaonica od koje su dvije opremljene kadom, sa tuš kabinama. Kuhinja vile je u potpunosti opremljena u sklopu sa blagovaonicom, namijenjenom za 10 osoba koja je spojena sa konobom koja također može smjestiti 10 osoba. U moderno uređenom dnevnom boravku opremljenom Hi Fi sustavom i Smart TV-om možete uživati u odmoru sa društvom ili obitelji nakon aktivnog dana, ili ako radite i putujete, u sklopu dnevnog boravka se nalazi radna soba koja će Vam osigurati mirnu radnu atmosferu. Za vrhunski doživljaj odmora tu je i spa dio vile u kojem se nalazi teretana, sauna i jacuzzi. U dvorištu se nalazi prekrasan bazen od 48 m2 opremljen mlaznicama za grijanje i hlađenje, okružen ležaljkama.
Vila sadrži svoj privatan natkriveni parking. Cijela vila je ograđena  zidom, osiguravajući potpunu privatnost.
Smješten u srcu Jadrana,  Zadar spaja ljepotu povijesti i modernog načina života. Kao jedno od najpoznatijih središta urbanog turizma Dalmacije nudi brojne kulturne znamenitosti, autohtone specijalitete, bogati turistički program i ljetne manifestacije, savršeno je mjesto za ljubitelje aktivnog odmora, zabave i povijesnih znamenitosti.
Vila se nalazi na prekrasnoj lokaciji okružena zelenilom s pogledom na more, udaljena 1 km od svih bitnih sadržaja.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385914339933
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent61889
Direktan link: https://regent.hr/property/zadar-moderna-vila-okruzena-zelenilom-s-pogledom-na-more/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga