ZADAR-OKOLICA-NOVA Lux VILLA s BAZENOM -1. RED DO MORA -30m do plaže!!

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Novigrad, Zadarska

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 56 puta
Šifra oglasa: 6106818

Cijena:
2.500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 339,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • u izgradnji
Površina okućnice
  • 1.100,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Prodaje se prekrasna luksuzna, vila s unutarnjim i vanjskim bazenima projektirana u modernom stilu, a koja je smještena na mirnoj lokaciji s predivnim pogledom na more, u Novigradu - okolici Zadra - 1. red do mora, tj. svega 30 m od mora.
 
Ova luksuzna vila korisne površine cca. 340 m2, je trenutno u fazi izgradnje, sastoji se od prizemlja i 1. kata, a prostire se na parceli od 1100 m2. Završetak građevinskih radova očekuje se krajem 2024. godine.
U prizemlju se nalazi ulazni prostor, kupaonica, hodnik koji vodi u prostranu kuhinju s blagovaonicom koja je povezana s open space dnevnim boravkom, iz kojega se izlazi na natkrivene terase s pogledom na more. U nastavku prizemlja se iz dnevnog boravka dolazi do wellness oaze gdje se nalazi unutarnji bazen i whirpool masažna kada.
Osjećaj povezanosti interijera i eksterijera daju i velike staklene stijene koje dijele blagovaonicu i dnevni boravak od natkrivenih terasa na kojima će biti vanjska kuhinja s roštiljem, namještaj za blagovanje i boravak na otvorenom, te ležaljke koje su smještene na sunčalištu.
Terase su povezane s bazenom (30 m2), koji je okružen kamenom zidanom ogradom, što omogućuje potpunu privatnost i zaštitu od pogleda.
Unutarnje stepenice iz dnevnog boravka vode na kat vile, gdje se nalaze četiri komforne master spavaće sobe s vlastitim kupaonicama. Svaka soba ima svoju vlastitu natkrivenu terasu sa panoramskim pogledom na more i prirodu.
 
Vila će imati postavljeno podno grijanje (dizalica topline) u svim prostorijama, biti će ugrađena protuprovalna vrata i vanjska ALU stolarija - CORTIZO s panorama troslojnim IZO staklima, a prilikom uređenja interijera biti će korišteni kvalitetni materijali renomiranih proizvođača. Dvorište je kompletno popločano, gdje se nalaze 2 parkirna mjesta, a cijela parcela je ograđena kamenim zidom, te je tako zagarantirana privatnost. Objekt će biti spojen na kompletnu infrastrukturu.
 
Velika prednost ove predivne ville je što se nalazi na mirnoj lokaciji s prekrasnim pogledom na more, i je svega nekoliko koraka udaljena do mora i  plaže.
Vlasništvo 1/1, tereta nema.
 
Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju!
 
LOKACIJA:
Ova iznimna, moderna nekretnina smještena je u mjestu Novigrad u okolici Zadra, u kojem se sve više grade luksuzne vile s bazenima i kuće za odmor, ali sve više i mlade obitelji prepoznaju ovaj kraj za miran obiteljski život. 
Udaljenost do grada Zadra je 26 km, a do zračne luke Zemunik/Zadar, 19 km.
  

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga