ZADAR, OTOK VIR - dvojna kuća s bazenom i pogledom na more

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vir, Zadarska

Telefon  051/858-544

Oglas je aktivan od 14.11.2023.
Oglas pregledan: 412 puta
Šifra oglasa: 5524133

Cijena:
380.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 150,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2022
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 260,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • Kabelska televizija
  • Satelitska televizija

Opširnije o oglasu

ZADAR, OTOK VIR -Dvojna kuća s bazenom i pogledom na more

Na predivnom južnom dijelu otoka Vira smjestila se ova elegantna kuća s prostranim bazenom koja nudi savršenu kombinaciju udobnosti i luksuza. Sa svojom izvanrednom pozicijom na parceli od 260 kvadratnih metara, ova nekretnina pruža privatnost i mirno okruženje.

Ukupna stambena površina od 150 kvadratnih metara pažljivo je oblikovana kako bi ispunila potrebe modernog života. Prizemlje kuće oduševljava prostranim dnevnim boravkom povezanim s blagovaonicom i kuhinjom, stvarajući otvoren prostor idealan za okupljanje i druženje. Dodatno, prizemlje uključuje WC, ostavu, vešeraj i stubište koje vodi prema gornjem katu. Velika terasa površine 10,50 kvadratnih metara pruža prekrasan prostor za opuštanje na otvorenom.

Gornji kat kuće smješta tri prostrane spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, pružajući privatnost i udobnost stanovnicima. Balkon površine 10,50 kvadratnih metara nudi spektakularan pogled na okolicu i savršeno mjesto za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem zalasku sunca.

Dvorište ove nekretnine oplemenjeno je prekrasnim bazenom dimenzija 5x3,5 metara, pružajući idealno mjesto za osvježenje i opuštanje tijekom sunčanih dana. Uz to, kuća dolazi s dva parkirna mjesta, što dodatno olakšava svakodnevni život.

Grijanje je riješeno klima uređajima, pružajući ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Vanjska fasada je obložena stiroporom od 10 centimetara, što osigurava energetsku učinkovitost i estetsku privlačnost.

Ova kuća s bazenom na južnoj strani otoka Vira predstavlja savršen spoj modernog dizajna, funkcionalnosti i prirodnog okruženja, pružajući jedinstvenu priliku za kvalitetan život u blizini mora.

ID KOD AGENCIJE: 1842

Molo Longo nekretnine
Mob: 051 858 544
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga