ZADAR-OTOK VIR-NOVA Lux VILLA s pogledom na more, 50 m do plaže

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vir, Zadarska

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 52 puta
Šifra oglasa: 6106804

Cijena:
1.250.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 350,00 m²
Broj soba: 8 i više
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2021
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 510,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Prodaje se prekrasna, luksuzna vila projektirana u modernom stilu, a koja je smještena na mirnoj lokaciji s predivnim pogledom na more, na otoku Vir - okolici Zadra - a udaljena je samo 40 m od mora.
 
Ova luksuzna vila korisne površine cca. 350 m2, je kompletno namještena i luksuzno opremljena, a sastoji se od podruma, prizemlja i 1. kata, a prostire se na parceli od 510 m2. Villa se prodaje kompletno namještena i odmah je useljiva.
U prizemlju se nalazi garaža (30 m2), i prostrani stan sa 3 spavaće sobe, kupaonica, toalet, hodnik koji vodi u prostranu kuhinju s blagovaonicom koja je povezana s open space dnevnim boravkom, iz kojega se izlazi na natkrivene terase s pogledom na more.
Osjećaj povezanosti interijera i eksterijera daju i velike staklene stijene koje dijele blagovaonicu i dnevni boravak od vanjskih terasa na kojima je sunčalište i namještaj za boravak na otvorenom.
Vila je okružena zidanom ogradom, što omogućuje potpunu privatnost i zaštitu od pogleda.
Unutarnje stepenice vode na kat vile, gdje se nalaze dva dvosobna stana a iz kuhinje, blagovaonice i open space - dnevnog boravka se izlazi na natkrivene terase s pogledom na more.
 
Vila ima postavljeno podno grijanje u svim prostorijama, ugrađena su protuprovalna vrata i ALU /PVC stolarija troslojnim IZO staklima - izvana antracit unutra bijela, rolete s ugrađenim komarnicima i elektropodizačima, a prilikom uređenja interijera su korišteni kvalitetni materijali renomiranih proizvođača. Sva unutarnja stolarija je izrađena je po narudžbi.
Dvorište je kompletno popločano, gdje se nalaze 4 parkirna mjesta.
 
Velika prednost ove predivne ville je što se nalazi na mirnoj lokaciji s prekrasnim pogledom na more, i je svega nekoliko metara udaljena do mora i  plaže.
Vlasništvo 1/1, tereta nema.
 
Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju!
 
LOKACIJA:
 
  

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga