ZADAR-PETRIĆI-Novouređena LUX kuća, BAZEN,6 soba+6 kupaonica,lokacija

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Petrići, Zadar, Zadarska

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 52 puta
Šifra oglasa: 6106709

Cijena:
630.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: kuća u nizu
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 255,00 m²
Broj soba: 7
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 187,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Prodaje se predivna novouređena kuća u nizu, u mirnoj ulici u Zadru na području Petrića, svega 370 m udaljena od mora.
Kuća se sastoji od 3 etaže.  U suterenu su dva prozora i dosta dnevne svjetlosti u kojem je uređena dvorana za fitness, zabavu i slobodno vrijeme.
 
U prizemlju se nalazi velika nova i kvalitetna, potpuno opremljena kuhinja izrađena po mjeri sa blagovaonicom u tamnim tonovima, modernog dizajna koje se lijepo ističu u svijetlijoj prostoriji. Tu je smještena i jedna od kupaonica s toaletom za goste.
Iz dnevnog boravka i blagovaonice se izlazi u dvorište u kojem se nalazi prekrasan bazen i sunčalište. Postoji mogućnost postavljanja kamina / roštilja te uređenja prostora za boravak i odmor na otvorenom, prema željama novih vlasnika.
 
Na 1. katu se nalazi veliki dnevni boravak i 3 prostrane spavaće sobe sa zasebnim vlastitim kupaonicama. Svaka soba je kompletno opremljena; krevet s noćnim ormarićima, ugradbeni ormar, rasvjeta, a sve je rađeno po mjeri i odabranom modernom dizajnu.
 
U potkrovlju su još tri spavaće sobe i dvije kupaonice također kompletno opremljene. U svim sobama i dnevnom boravku ugrađen je klimatizacijski uređaj.
 
Ispred kuće na okućnici ima dovoljno prostora za parkiranje 3-4 automobila. 
Ova nekretnina je odlična kako za obiteljski život, tako i kao prilika za investiciju i turistički najam.
 
Može funkcionirati kao kuća za odmor s bazenom / 6 soba, ili manji hotel s bazenom s 5 odvojenih jedinica (4 jedinice - soba s vlastitom kupaonicom i 1 jedinica- dvije sobe s kupaonicom), ili kao pojedinačne sobe za iznajmljivanje.
 
Posebnost je što se ova nekretnina nalazi na mirnoj lokaciji u blizini svih sadržaja potrebnih za svakodnevni život, a opet u svega 370 m od mora. Susjedstvo čine obiteljske kuće, a do centra grada je cca. 1300 m.
 
Sva dokumentacija i vlasništvo uredni. 
Slobodno nas kontaktirajte za obilazak! 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga