ZADAR-PRIVLAKA-Nova EKSKLUZIVNA moderna VILLA s bazenom,odmah useljiva

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Privlaka, Zadarska

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 64 puta
Šifra oglasa: 6106879

Cijena:
1.650.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 370,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 515,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • klima uređaj

Opširnije o oglasu

Prodaje se prekrasna nova vila s bazenom projektirana u modernom stilu, a koja je smještena na mirnoj lokaciji, okružena mediteranskim biljem, u Privlaci (okolici Zadra) - cca. 1 km od mora.
 
Ova luksuzna vila korisne površine cca. 370 m2, sastoji se od prizemlja, 1. kata i krovne terase, a prostire se na parceli od 515 m2.
U prizemlju se nalazi ulazni prostor, toalet, praonica, spremište, hodnik koji vodi u prostranu kuhinju s blagovaonicom koja je povezana s open space dnevnim boravkom, iz kojega se izlazi na natkrivene terase.
Osjećaj povezanosti interijera i eksterijera daju i staklene stijene koje dijele blagovaonicu i dnevni boravak od natkrivenih terasa na kojima se nalazi namještaj za blagovanje i boravak na otvorenom, te ležaljke koje su smještene na sunčalištu oko bazena.
Terase su povezane s bazenom (32 m2), koji je okružen kamenom zidanom ogradom, koja pruža potpunu privatnost i zaštitu od pogleda.
Unutarnje stepenice vode na kat kuće, gdje se nalaze četiri komforne master spavaće sobe s vlastitim kupaonicama. Dvije sobe imaju svoje odvojene terase sa pogledom na bazen.
Na vrhu se nalazi krovna terasa s natkrivenim dijelom u kojem se nalazi vanjska kuhinja i plinski roštilj te blagovaonski stol, dok je nenatkriveni dio opremljen jacuzzi masažnom kadom i sunčalištem.
Ova nova, moderna vila je izgrađena 2023. godine i kompletno opremljena dizajnerskim namještajem. Namještaj u kuhinji i sobama je rađen  po mjeri prema najmodernijim trendovima uređenja.
 
Vila je opremljena uređajima najbolje kvalitete, postavljeno je  podno grijanje sa dizalicom topline u svim unutarnjim površinama, a kanalski ventilokonvektori instalirani su za grijanje, hlađenje i pripremu tople vode. Vanjska stolarija je ALU - profila sa troslojnim IZO staklom, a postavljena je i termofasada  debljine 10 cm.
Okućnica je lijepo uređena s grijanim bazenom i prostranim sunčalištem. Osim izvanredne lokacije, vila se ističe arhitekturom, vrhunskom gradnjom i luksuznim uređenjem, čineći je idealnom investicijom i mjestom za odmor.
 
PREDNOST kod kupovine ove nekretnine je to, što je investitor pravna osoba, pa stoga kupac NE PLAĆA porez na promet nekretninama.
 
Vlasništvo 1/1, tereta nema.
 
Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju!
 
LOKACIJA:
Privlaka je malo ribarsko i turističko mjesto koje se smjestilo na prostranom pješčanom poluotoku u blizini Zadra (21 km) i kraljevskog gradića Nina (8 km). Do otoka Vira udaljenost je 7 km, a do zadarskog aerodroma je 33 km. Čisto i bistro more te plitke pješčane uvale čine ovu lokaciju kao stvorenom za život i obiteljski turizam.
  

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga