ZADAR-SUKOŠAN - Atraktivan apartmanski objekt 800 m2, 60 m do plaže

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Sukošan, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 84 puta
Šifra oglasa: 6107076

Cijena:
1.080.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 1.100,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 1985
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

Prodaje se atraktivan apartmanski objekt s više studio apartmana i soba s kupaonicom. Sa svake etaže pruža se pogled na more. Ovaj objekt prodaje se kompletno namješten. Ova nekretnina nalazi se na izuzetnoj lokaciji, a udaljena je samo 60 metara od prekrasne, uređene šljunčane plaže.
U PRIZEMLJU objekta nalazi se velika sala s max. 150 sjedećih mjesta, koja se nadovezuje na veliku terasu s cca. 50 sjedećih mjesta, šank, ostava, sanitarije (4 WC-a), velika ugostiteljska kuhinja s kompletnom opremom, hladionicom i ostavama. U prizemlju je i 1 dvokrevetna soba s kupaonicom.
Ukupna površina prizemlja: cca. 407 m2
1.KAT: 3 dvokrevetne sobe s kupaonicom, 1 studio apartman, 3 apartmana za 2+2 osobe s terasama.
Ukupna površina 1. kata: cca. 255 m2
POTKROVLJE: velika terasa s pogledom na more, 6 dvokrevetnih soba, 3 kupaone, veliki dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom.
Ukupna površina potkrovlja: cca. 220 m2
U dvorištu iza kuće nalaze se dvije garaže, radiona, praonica, ostava, pomoćne prostorije, kamin-grill. U podrumu je veliki prostor za vino, grijanje i ostavu.
Ulaz i dvorište su su obloženi kamenim podnim pločama, natkriveni kivijem i vinovom lozom, vrt je uređen s puno cvijeća i zelenila. Kuća još ima pristup plaži s mulom na kojem su vezovi za barke, ima veliku cisternu-gusternu zapremnine cca. 50.000 L, solarno grijanje vode, centralno grijanje na struju i gorivo, agregat za struju za cijelu kuću.
Stambena površina sa garažom i ostavama: cca. 1100 m2
Okućnica: cca. 1470 m2
 
DOKUMENTACIJA UREDNA, VLASNIŠTVO 1/1, Tereta nema.
 
LOKACIJA:
Sukošan je gradić smješten u prostranom zaljevu Zlatna luka, 7 km jugoistočno od Zadra, Samo mjesto broji oko 3000 stanovnika, a tu se nalaze i sadržaji; dječji vrtić, osnovna škola, ambulante opće i zubne prakse, te sve ostalo što ga čini mjestom ugodnim za život tijekom cijele godine, a mnogi su ga prepoznali i kao mjesto idealno za odmor.
Sukošan ima najveću marinu u Hrvatskoj „D-Marin- Dalmacija“ (s 1.200 vezova u moru i više od 500 na kopnu) koja je raj za nautičare, prirodni kompleks Tustica, više plaža i malih kampirališta, povijesna zdanja, maslinike i vinograde, gostoljubljive ljude i tradiciju.
Udaljenost do internacionalnog aerodroma Zadar je 5 km.
  


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga