ZADAR, VIR - Moderna dvojna kuća na elitnoj lokaciji s priva

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vir, Zadarska

Telefon  091/799-6986, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 07.09.2024.
Oglas pregledan: 27 puta
Šifra oglasa: 6094439

Cijena:
510.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 135,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 141,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

ZADAR, VIR - Moderna dvojna kuća na elitnoj lokaciji s privatnim bazenom u blizini plaže Jadro! A

U srcu najtraženije lokacije na otoku Viru, nalazi se prekrasna dvojna kuća koja savršeno spaja luksuz, moderni dizajn i bezvremensku eleganciju. Ova nova, besprijekorno uređena nekretnina pruža sve što vam je potrebno za savršeni život ili odmor na Jadranu.

Smještena na svega pet minuta hoda od zlatne plaže Jadro, ova kuća nudi iznimnu privatnost i udobnost u najpoželjnijem dijelu otoka. Prizemlje se sastoji od prostranog i svijetlog dnevnog boravka, koji se kroz podizno-klizne staklene stijene otvara prema uređenom dvorištu s bazenom. Zamislite jutra uz kavu na terasi, dok sunce nježno obasjava vodu, stvarajući prizore koji oduzimaju dah. U prizemlju se također nalazi funkcionalna ostava i elegantno uređen WC, što ovu kuću čini savršenom za svakodnevni život ili druženja s obitelji i prijateljima.

Na katu vas čekaju tri luksuzne spavaće sobe, od kojih glavna ima svoju vlastitu, intimnu kupaonicu. Sobe su dizajnirane s pažnjom prema svakom detalju, pružajući maksimalnu udobnost i privatnost. Dodatna kupaonica na katu osigurava praktičnost, dok električne rolete i klima uređaji u svim prostorijama pružaju potpuni komfor tijekom cijele godine.

S ukupno 135 m2 stambenog prostora i 140 m2 okućnice, ova kuća pruža savršen balans između prostranosti i udobnosti. Dva parkirna mjesta osiguravaju praktičnost, dok je dvorište s bazenom idealno mjesto za opuštanje i uživanje u toplim ljetnim večerima. Kao poseban bonus, ovo je jedini dio otoka Vira s kanalizacijom, što dodatno podiže vrijednost ove nekretnine.

Vir je otok koji osvaja svojom netaknutom prirodom, kristalno čistim morem i gostoljubivošću lokalnog stanovništva. U posljednjih nekoliko godina, Vir je postao sinonim za luksuzni turizam, nudeći svojim posjetiteljima vrhunske sadržaje i nezaboravne doživljaje. Njegova blizina Zadru i bogata ponuda aktivnosti čine ga idealnim mjestom za one koji traže mir i opuštanje, ali i za one koji žele aktivno provesti svoj odmor. Na Viru ćete pronaći sve – od prekrasnih plaža, šarmantnih restorana i trgovina, do povijesnih znamenitosti i živopisnih manifestacija koje se održavaju tijekom cijele godine.

Ova dvojna kuća na Viru nije samo nekretnina, već prilika za stvaranje uspomena koje će trajati cijeli život. Idealna je za one koji cijene vrhunski stil, udobnost i ekskluzivnu lokaciju, čineći je savršenim domom ili investicijom.

Kontaktirajte nas još danas!

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 33094

Dux Zadar
Mob: +385 91 799 6986
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-dalmacija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga