ZADAR, ZATON - Otkrijte Svoj Novi Dom Iz Snova u Luksuznoj V

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Zaton, Nin, Zadarska

Telefon  091/799-6986, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 27.06.2024.
Oglas pregledan: 261 puta
Šifra oglasa: 5919235

Cijena:
1.300.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 263,06 m²
Broj soba: 7
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 756,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Garaža
  • Natkriveno parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

ZADAR, ZATON - Otkrijte Svoj Novi Dom Iz Snova u Luksuznoj Vili Blizu Mora u Zatonu

Predstavljamo vam izuzetnu priliku za kupnju luksuzne vile smještene u slikovitom Zatonu, udaljene samo 1100 metara od prekrasne obale. Ova elegantna novogradnja proteže se na impresivnih 198,93 m2 i predstavlja savršen spoj sofisticiranog dizajna i vrhunske kvalitete. Vila je opremljena grijanim bazenom, što omogućava uživanje u kupanju tijekom cijele godine, dok podno grijanje, instalirano u svim prostorijama, pruža vrhunsku udobnost.

Svaka soba je opremljena modernim klima uređajem, a elektro podizne klizne stijene dodatno naglašavaju osjećaj luksuza. Ugradnja dizalice topline osigurava optimalnu energetsku učinkovitost i ekonomičnost. Cijela vila je pažljivo namještena s posebnim naglaskom na detalje, uključujući ručno rađeni namještaj i kuhinju, što svjedoči o besprijekornom ukusu i stilu.

Prostrano dvorište nudi obilje prostora za vanjske aktivnosti, dok dva natkrivena parkinga pružaju dodatnu praktičnost. Unutrašnjost vile nudi veliki dnevni boravak, luksuznu saunu, modernu teretanu, elegantnu kupaonicu bez WC-a, dodatni WC, funkcionalnu praonicu i prostranu ostavu. Kuhinja i blagovaonica dizajnirane su za uživanje u svakodnevnim aktivnostima, dok elegantni hodnik i stepenice vode na prvi kat.

Na katu se nalaze četiri prostrane spavaće sobe, svaka sa svojom luksuznom kupaonicom i ogromna terasa, dostupna iz svake spavaće sobe, idealna je za opuštanje i uživanje u prekrasnim pogledima, što osigurava privatnost i udobnost za sve članove obitelji.

Ova nekretnina je savršen primjer vrhunske kvalitete gradnje, pažljivog uređenja i sofisticiranog dizajna. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog prekrasnog doma. Kontaktirajte nas za više informacija i dogovorite razgledavanje kako biste se osobno uvjerili u sve čari ove jedinstvene vile.


Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 31475

Dux Zadar
Mob: +385 91 799 6986
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-dalmacija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga