Žminj, prekrasna vila na osami sa velikom okućnicom, igralištem i b...

Lokacija  Žminj, Istarska

Telefon  099/354-3091

Oglas je aktivan od 20.07.2024.
Oglas pregledan: 225 puta
Šifra oglasa: 5942756

Cijena:
950.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 350,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 2021
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.300,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

Prodajemo predivnu raskošnu vilu od 250 m2 koja se nalazi u šumskom okruženju pa u blizini možete pronaći brojne mogućnosti za šetnje ili vožnju biciklom kroz prirodu. Cijelo imanje ima 2350m2, ograđeno je, tako da se gosti mogu osjećati sigurno i uživati ​​u svojoj privatnosti, dok se djeca mogu slobodno igrati.
Na okućnici i se nalazi bazen od 50m2 sa sunčalištem, velika vanjska vrtna garnitura na natkrivenoj terasi, odvojena kuhinjica sa roštiljem, dječje igralište, uređena zelena površina za igru i zabavu.
U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak s blagovaonicom, kuhinja, kupaonica i dvije spavaće sobe i sa izlazom na bazen. Na prvom katu su još dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i velika terasa s pogledom na šumu, gdje se može uživati ​​u sunčanju ili jednostavno opustiti u tišini. Interijer kuće je moderan i opremljen kvalitetnim namještajem s ugodnim detaljima te kamin, stol za biljar i nogomet u prostranom dnevnom boravku doprinose ugođaju.
Opremljena i izgrađena sa vrhunskim stilom i funkcionalnošću, prostrana, otvorenog pogleda i na rubnom dijelu sela, ova je nekretnina vrijedna pažnje za obitelj ski život ili kao nekretnina za turistički najam.

Šifra objekta: K-815

Energetska klasa: A+

Kontakt: Orietta Marušić, [email protected], +385 99 354 3091

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga