Ovaj oglas je istekao!

Samostojeća kuća do 150m2 u Hvaru, Komiži, ili na Šolti, Korčuli, Visu, Braču

ninoslavandrasevic (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Splitsko-dalmatinska

Telefon  098/286-888

Oglas pregledan: 345 puta
Šifra oglasa: 5888309

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta
  • Vikendica

Opširnije o oglasu

Samostojeću kuću sa najviše dvije etaže (80-150m2), ili jednoetažni stan na prvom katu (70-120m2) sa 2 do 3 sobe, kuhinjom sa dnevnim boravkom, kupaonicom, WC-om, terasom od barem 15m2 (poželjno veća) sa koje se pruža nesmetani panoramski pogled na more koji se u budućnosti ne može zakloniti, te sa suhom garažom od ca. 20 - 25m2 (ne konobom), urednog vlasništva kupujem.

Nekretnina se neće iznajmljivati, već će biti za vlastito korištenje. Ona ne mora biti novogradnja, već dapače i stariji objekt na zanimljivoj lokaciji, no potrebno je da je završen, ili da je u roh-bau fazi visokog stupnja izvedbe. Udaljenost od mora najmanje 150m, do najviše 250m (zračne linije do 150m). Nužan je priključak na vodovod, kanalizaciju i struju, te (ako je moguće) da ima garažu.

Redoslijed lokacija nekretnine prema stupnju interesa: mjesto 1. Hvar, 2. Komiža i zatim na otoku 3. Korčuli, 4. Visu, 5. Šolti i 6. Braču. Prije obilaska objekta, radi uštede vremena i dobivanja što jasnije predodžbe o nekretnini, ponudi je uputno priložiti grubu poziciju zgrade na širem području regije, tlocrt kuće/ stana sa gabaritima prostorija, par slika zgrade sa okolicom i po jednu fotografiju kuhinje i kupaonice, dok motivi sa namještajem unutar stambenog prostora nisu potrebni. Navesti način plaćanja, kao i cijenu koja se želi postići.

Ponudu poslati na [email protected], dok se za dodatne informacije može u predvečerje nazvati 098-286888.