Penthouse u centru grada s garažom, Šibenik

Bonum nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad, Šibenik, Šibensko-kninska

Telefon  095/750-5763, 022/644-555

Oglas je aktivan od 23.07.2024.
Oglas pregledan: 148 puta
Šifra oglasa: 5944524

Cijena:
380.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Stambena površina: 164,24 m²
Detalji o nekretnini
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola

Opširnije o oglasu

Prodaje se luksuzan i prostran stan na prestižnoj lokaciji u samom srcu Šibenika, s jedinstvenim panoramskim pogledom na more i tvrđavu sv. Mihovila. Ovaj izniman stan proteže se na tri etaže, pružajući maksimalnu udobnost i funkcionalnost.

Prizemlje obuhvaća garažu, rijetkost u centru grada, te privatnu teretanu i manji toalet, idealno za ljubitelje aktivnog stila života. Unutarnjim stubištem dolazi se na prvi kat, gdje se nalazi hodnik sa stubištem, moderna kupaonica i prostrana spavaća soba, savršena za opuštanje.

Na drugom katu smješteni su dodatna spavaća soba, druga elegantna kupaonica te prostrana i svijetla kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, stvarajući savršeno mjesto za druženje i obiteljske trenutke. Posebnu čar ovog stana daje krovna terasa, opremljena hidromasažnom kadom, idealna za opuštanje uz čaroban pogled na šibenski kanal i tvrđavu.

Stan je vrhunski opremljen, moderno uređen i odmah spreman za useljenje. Rijetkost na tržištu – luksuz, prostranost i garaža u samom centru grada!

Šibenik

Smješten na Jadranskoj obali, Šibenik je grad bogate povijesti, kulture i prirodnih ljepota. Poznat po svojoj impozantnoj katedrali sv. Jakova, koja je pod zaštitom UNESCO-a, te brojnim srednjovjekovnim tvrđavama, poput tvrđave sv. Mihovila, ovaj grad pruža savršen spoj povijesne baštine i modernog života. Šibenik je također vrata prema Nacionalnom parku Krka, poznatom po prekrasnim slapovima i bogatoj flori i fauni, kao i Nacionalnom parku Kornati, čarobnom arhipelagu koji privlači ljubitelje prirode i mora.

Šarmantne uličice, raznolika gastronomska ponuda, kristalno čisto more i jedinstveni festivali čine Šibenik jednim od najpoželjnijih gradova za život na Jadranu. S odličnom infrastrukturom, brojnim kulturnim i sportskim sadržajima te blizinom mnogih atrakcija, Šibenik nudi savršen balans između povijesti, prirode i modernog urbanog života.

Ovaj stan predstavlja rijetku priliku za kupnju nekretnine u tako prestižnom dijelu grada, gdje se luksuz i kvaliteta života isprepliću s čarobnom poviješću i prirodnim ljepotama Šibenika.

ID KOD AGENCIJE: 657

Bonum nekretnine
Mob: 095 750 5763
Tel: 022 644 555
E-mail: [email protected]
www.bonum-nekretnine.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga