Rab, Banjol, četverosoban penthouse s pogledom na more (prodaja)

EURODOM NEKRETNINE, obrt za poslovanje nekretninama (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Banjol, Rab, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/602-118

Oglas je aktivan od 02.04.2024.
Oglas pregledan: 560 puta
Šifra oglasa: 5489407

Cijena:
450.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Apartman
Stambena površina: 160,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2023
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Stanje nekretnine
  • u izgradnji
Garaža
  • parkirno mjesto
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Grijanje
  • klima uređajem s grijanjem
Oprema nekretnine
  • klima uređaj

Opširnije o oglasu

PRILIKA, trenutno popust: ČETVEROSOBAN PENTHOUSE s pogledom na more + 2 parkirna mjesta

CIJENA 640.000,00€, TRENUTNO POPUST 2.800,00€/m2

Nudimo Vam izuzetnu priliku - predivan penthouse smješten u Banjolu, na otoku Rabu. Ovaj vrhunski apartman pruža sve što poželite za udoban i luksuzan život.

U cijenu apartmana su uključena čak 2 parkirna mjesta, što je izvanredna dodatna pogodnost. Nekretnina se nalazi svega 250 metara udaljena od obale, pružajući zadivljujući pogled na more. Udaljenost do centra grada Raba je manja od 1 km, a okružena je prekrasnim plažama i svim potrebnim sadržajima za potpuno opuštanje i uživanje, uključujući dućane, restorane, kafiće, plaže, ljekarne, poštu i ribarnicu.

Ovaj penthouse je posebno koncipiran kako bi osigurao maksimalnu funkcionalnost i udobnost. Sastoji se od 3 prostrane spavaće sobe, svaka sa svojom vlastitom kupaonicom, pružajući privatnost i komfor. Veliki dnevni boravak povezan je s kuhinjom i blagovaonicom, a iz njega se izlazi na prostrani balkon površine 13 m2 (tlocrtno 26 m2), s kojeg se pruža prekrasan pogled na more.

Posebno zanimljiva značajka ovog penthousea je ogromna krovna terasa koja se nalazi iznad apartmana, s direktnom konekcijom iz stana. Ova terasa pruža mogućnost postavljanja raznih sadržaja kao što su jacuzzi, lounge zona, ljetna kuhinja itd., čime se cijela nekretnina pretvara u pravi luksuzni raj.

Osim toga, novom vlasniku će biti omogućeno cjelogodišnje uživanje zahvaljujući podnom grijanju na struju i klima uređaju koji osiguravaju optimalnu temperaturu tijekom svih godišnjih doba. Apartman će biti opremljen visokokvalitetnom opremom, a za izgradnju zgrade su korišteni najbolji materijali kako bi se osigurala dugotrajnost i vrhunska kvaliteta.

Nemojte propustiti priliku postati vlasnikom ovog izuzetnog penthousea. Također, u vlasništvu će biti osigurana čak 2 parkirna mjesta za potpunu praktičnost. Kontaktirajte nas što prije kako biste saznali više i dogovorili razgledavanje. Ovo je Vaša prilika za život iz snova na jednoj od najatraktivnijih lokacija na otoku Rabu.

Ema Gorup
Asistent u posredovanju
+38598809791
[email protected]
www.eurodom-nekretnine.hr


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga