SV.FILIP I JAKOV - NOVOGRADNJA, Dvosobni Stan 85 m2, VRT, Parking

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Sveti Filip i Jakov, Sveti Filip I Jakov, Zadarska

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 27 puta
Šifra oglasa: 6106755

Cijena:
278.100 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Apartman
Stambena površina: 85,58 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2025
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Stanje nekretnine
  • u izgradnji
Garaža
  • parkirno mjesto
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Prodaje se luksuzan i moderan stan u NOVOGRADNJI / zgradi sa ukupno 12 stambenih jedinica, na mirnoj lokaciji -  800 m od mora. Objekt se sastoji od prizemlja, prvog i drugog kata, te krovne terase s koje se pruža panoramski pogled na more i otoke.
 
Zgrada je kvalitetno građena i imati će ugrađen LIFT, zidovi se grade ciglenim blokom, a termoizolacija biti će 10 cm stiropora. Podovi će se oblagati visoko kvalitetnim keramičkim pločicama i troslojnim parketima, a ugraditi će se stolarija od troslojnog PVC materijala s električnim podizačima roleta i ugrađenim komarnicima. Podno grijanje biti će instalirano u kupaonicama, a klimatizacijski uređaji biti će postavljeni u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Ulazna vrata su protupožarna i protuprovalna, a na ulazu će se montirati portafon.Zgrada će biti spojena na sve infrastrukturne priključke.
Kupac ima opcije odabira podnih obloga u ranim fazama izgradnje, prema dogovoru s investitorom.
PRIZEMLJE Stan u prizemlju se sastoji od: hodnika, 2 spavaće sobe, kupaonice, toaleta, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, natkrivene  terase i balkona.
Stambeni prostor stana zajedno s terasom i balkonom zauzima korisnu obračunsku vrijednost površine 72,96 m2.
Stanu također pripada jedno vanjsko parkirno mjesto 12,50 m2 i prekrasan uređeni prostor vrta površine 101,16 m2, u kojem je moguća ugradnja bazena, kamina, sunčališta, igrališta i ostalih sadržaja za druženje i boravak na otvorenom, prema željama kupca.
Ukupna obračunska korisna vrijednost površine stana s pripadcima iznosi 85,58 m2.
Prodavatelj je pravna osoba, pa stoga kupac NE PLAĆA porez na promet nekretnina.
Završetak građevinskih radova i useljenje planirano je do proljeća 2025. godine.
LOKACIJA: 
Ova nekretnina udaljena je 800 m od mora, i centra naselja Sv. Filip i Jakov, u kojem se nalaze svi sadržaji potrebni za svakodnevni  život.
Sv. Filip i Jakov je udaljen 25 km jugoistočno od grada Zadra i svega 3 km sjeverozapadno od starog gradića  Biograda na moru. Udaljenost do zračne luke Zmunik je 15 km. 
Ovo malo mjesto pruža Vam sve što Vam je potrebno za svakodnevni život i za idealan godišnji odmor. Brojni restorani, kafići i trgovine učinit će boravak u ovom mjestu još opuštenijim. Sveti Filip i Jakov poznat je po prekrasnim šljunčanim i pješčanim plažama, a se veže direktno na grad Biograd u kojem se nude brojni dodatni sadržaji.
  

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga