ZADAR-KOŽINO-120 m2 - LUX Apartman 30 M od mora - Prizemlje

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kožino, Zadar - Okolica, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 40 puta
Šifra oglasa: 6107046

Cijena:
480.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Apartman
Stambena površina: 120,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Stanje nekretnine
  • u izgradnji
Garaža
  • parkirno mjesto
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Ekskluzivna lokacija 30 m od mora, novogradnja! 
Dvije zgrade sa ukupno 6 trosobnih apartmana. 
Luksuzni apartman u prizemlju zgrade površine 120 m2, s prekrasnim  pogledom na more i zalazak sunca. Dva parkirna mjesta po svakoj stambenoj jedinici s pripremom za punionicu električnih automobila. Izuzetno kvalitetna stolarija s električnim roletama i komarnicima. Fasada: 15 cm, podno grijanje, videonadzor.
Apartman sačinjava kuhinja, blagovaonica. dnevni boravak, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, hodnik i prostrana terasa površine 23 m2. 
Kupac ne plaća porez na promet nekretnina.
 
 
 
LOKACIJA:
Naselje Kožino udaljeno je  cca. 7 km od Zadra, 10 km od Nina i tamošnje prekrasne poznate pješčane plaže, otoka Vira 19 km i ima jako dobru prometnu povezanost. To je mjesto idealno za provođenje mirnog obiteljskog odmora, a njegove pitome pješčane i šljunčane plaže s čistim morem, koje se protežu na 4 km obale posebno su atraktivne i sigurne za djecu.
Kožino svojim posjetiteljima za smještaj nudi velik broj modernih elitnih vila, apartmana i soba, a trgovine, ljekarna, restorani, cafe barovi nalaze se u samom mjestu. Kožino je tražena turistička destinacija jer je prava oaza mira u prekrasnom okruženju mediteranskog ambijenta.
Zadarski aerodrom i trajektna luka, kao i ulaz na autocestu udaljeni su otprilike 19 km ili cca. 20-ak minuta vožnje od Kožina. 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga