ZADAR, KOŽINO, Luksuzan novi penthouse 50 m od mora, Prekrasan pogled

DeMare nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kožino, Zadar - Okolica, Zadarska

Telefon  023/300-400

Oglas je aktivan od 18.09.2024.
Oglas pregledan: 27 puta
Šifra oglasa: 6106967

Cijena:
510.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Apartman
Stambena površina: 129,20 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2021
Detalji o nekretnini
Energetski certifikat
  • A
Garaža
  • parkirno mjesto
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Na prodaju je luksuzan i moderan PENTHOUSE apartman, u NOVOGRADNJI izgrađenoj 2021. godine / zgradi sa ukupno 4 stambene jedinice, na izuzetnoj lokaciji -  drugi red do mora, svega 30 metara udaljenosti do plaže. Objekt se sastoji od prizemlja, prvog i drugog kata, i krovne terase koja ima prekrasan panoramski pogled na more.
Zgrada je kvalitetno građena, zidovi su građeni ciglenim termo blokom, termoizolacija 8 cm stiropor-fasada. Podovi su obloženi keramičkim pločicama i parketima, a stolarija je PVC sa troslojnim staklima i aluminijskim griljama. Podno grijanje je provedeno u kupaonicama. Klimatizacijski uređaji su postavljeni u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Ulazna vrata su protupožarna i protuprovalna. Na krovnim terasama instalirana je infrastruktura za postavljanje jacuzzija.
Zgrada ima energetski certifikat A.
1. KAT i 2. KAT- PENTHOUSE dvoetažni apartman sastoji se od 1. kata na kojem je hodnik, natkrivena terasa i dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, dok su na drugom katu smještene tri spavaće sobe hodnik, 2 kupaonice, a iznad na krovu nalazi se krovna terasa površine cca. 80 m2 s panoramskim pogledom na more.
Apatmanu pripada jedno vanjsko parkirno mjesto na okućnici zgrade. Ukupna neto korisna površina apartmana iznosi 129 m2.
LOKACIJA:
Naselje Kožino udaljeno je  cca. 7 km od Zadra, 10 km od Nina i tamošnje prekrasne poznate pješčane plaže, otoka Vira 19 km i ima jako dobru prometnu povezanost. To je mjesto idealno za provođenje mirnog obiteljskog odmora, a njegove pitome pješčane i šljunčane plaže s čistim morem, koje se protežu na 4 km obale posebno su atraktivne i sigurne za djecu.
Kožino svojim posjetiteljima za smještaj nudi velik broj modernih elitnih vila, apartmana i soba, a trgovine, ljekarna, restorani, cafe barovi nalaze se u samom mjestu. Kožino je tražena turistička destinacija jer je prava oaza mira u prekrasnom okruženju mediteranskog ambijenta.
Zadarski aerodrom i trajektna luka, kao i ulaz na autocestu udaljeni su otprilike 19 km ili cca. 20-ak minuta vožnje od Kožina. 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga